Απ. Βεσυρόπουλος: «Την Κυριακή ανοίγουμε το δρόμο για την Ισχυρή και Αυτοδύναμη Ελλάδα» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

FACEBOOK

18 Μαΐ 2023

Απ. Βεσυρόπουλος: «Την Κυριακή ανοίγουμε το δρόμο για την Ισχυρή και Αυτοδύναμη Ελλάδα»

Σε μεγάλη συγκέντρωση πολιτών στη Μελίκη, ο Υφυπουργός Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος ζήτησε από τους πολίτες να δώσουν μια καθαρή και ισχυρή εντολή για μια Ισχυρή και Αυτοδύναμη Ελλάδα.
Ο κ. Βεσυρόπουλος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι:
- Η χώρα δεν χρειάζεται κυβερνήσεις ειδικού σκοπού που συνιστούν ακυβερνησία και χάος.
- Πληρώσαμε ακριβά τις αυταπάτες, τις περιπέτειες, τις εύκολες λύσεις. Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση, πολιτική και οικονομική σταθερότητα.
- Δεν ψηφίζουμε απλά για κυβέρνηση. Αποφασίζουμε για τη χώρα μας και τα παιδιά μας.
- Η Ελλάδα του 2023 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2019. Προχωρήσαμε σε πολλαπλές μειώσεις φορολογικών επιβαρύνσεων, δημιουργήσαμε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, αυξήσαμε τις επενδύσεις και μειώσαμε την ανεργία.
«Την Κυριακή οι πολίτες θα δώσουν το δικό τους μήνυμα, θα στηρίξουν τη μοναδική σοβαρή και αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης που υπάρχει: την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας διασφαλίζει ότι μέχρι το τέλος του χρόνου, η Ελλάδα θα έχει αποκτήσει επενδυτική βαθμίδα, γεγονός που θα έχει πολλαπλές θετικές επιπτώσεις για την εθνική μας οικονομία, τις επιχειρήσεις και τους πολίτες αφού θα μειωθεί το κόστος δανεισμού.
Την Κυριακή ανοίγουμε το δρόμο για μία ακόμη τετραετία άσκησης συνετής οικονομικής πολιτικής, πρόσθετης μείωσης των φόρων, καλύτερων μισθών και διατήρησης των υψηλών ρυθμών ανάπτυξης» δήλωσε ο Υφυπουργός Οικονομικών και Υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες