Νίκος Τσιαμήτρος: Ανεξάρτητη και ανεπηρέαστη δικαιοσύνη - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Νίκος Τσιαμήτρος: Ανεξάρτητη και ανεπηρέαστη δικαιοσύνη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας ήταν ο επόμενος σταθμός του υποψηφίου βουλευτή Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Νίκου Τσιαμήτρου.
Ο κ. Νίκος Τσιαμήτρος στην συνάντησή του με τον Πρόεδρο κ. Στέργιο Σουροβίκη που έγινε στα γραφεία του Συλλόγου, είχε την δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις για ζητήματα που αφορούν τον νομικό κόσμο, αλλά και για την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην πατρίδα μας.
Ο υποψήφιος βουλευτής ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τους συνεργάτες του στον Δικηγορικό Σύλλογο, για την εγκάρδια υποδοχή που τον επιφύλαξαν και έθεσε εαυτόν στην διάθεσή τους.
«Η δέσμευσή μου για στοχευμένη προσπάθεια στα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο νομικός κόσμος και η δικαιοσύνη γενικότερα, είναι σταθερή και διαρκής. Γιατί η δικαιοσύνη είναι η ψυχή της Δημοκρατίας.
Όπως πιστεύουμε στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, σε κάθε ισχυρή δημοκρατία, η Δικαιοσύνη γνωρίζει την αποστολή της, τον τρόπο λειτουργίας της και την αξία των αποδεικτικών μέσων. Δεν περιμένει κανέναν να της υποδείξει πότε και πώς θα κινηθεί. Η Δικαιοσύνη πρέπει να είναι ανεξάρτητη και ανεπηρέαστη» σχολίασε ο υποψήφιος βουλευτής κ. Νίκος Τσιαμήτρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες