Μεθυσμένη οδηγός παρέσυρε με το αυτοκίνητό της νύφη την ημέρα του γάμου της και τη σκότωσε - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Μεθυσμένη οδηγός παρέσυρε με το αυτοκίνητό της νύφη την ημέρα του γάμου της και τη σκότωσε



«Γιατί σε εμένα;»
 
Μια φερόμενη ως μεθυσμένη οδηγός κατηγορείται πως παρέσυρε τη νέα νύφη... 

 
Σαμάνθα Χάτσινσον τη νύχτα του γάμου της. Δύο ημέρες μετά το καταστροφικό θανατηφόρο δυστύχημα, η Τζέιμι Λι Κομορόσκι παραπονέθηκε, από τη φυλακή της Νότιας Καρολίνα, ότι «ολόκληρη η ζωή της θα τελειώσει».

Η Τζέιμι Λι Κομορόσκι κατά καιρούς αναρωτιόταν γιατί «μου συνέβη αυτό», ενώ σε άλλες στιγμές έλεγε ότι αισθανόταν σαν ένας απαίσιος άνθρωπος.

Η 25χρονη Κομορόσκι κατηγορείται ότι σκότωσε την 34χρονη Σαμάνθα Χάτσινσον, όταν έπεσε πάνω στο αμαξάκι του γκολφ στο οποίο επέβαινε η νεόνυμφη, μετά τη γαμήλια δεξίωση τον περασμένο μήνα. Η ίδια, ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο με τους γονείς της, ήταν απαρηγόρητη.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή είναι η ζωή μου και ότι όλη μου η ζωή θα τελειώσει», φέρεται να είπε καθώς έκλαιγε. «Θεέ μου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου συνέβη αυτό. Γιατί σε εμένα; Θα είμαι εδώ για πάντα». Ο πατέρας της τη συμβούλεψε να το δεχτεί και να «γίνει σκληρή». Εκείνη απάντησε: «Δεν μπορώ. Θέλω να τελειώσει».

Η Κομορόσκι αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ σε βαθμό κακουργήματος με αποτέλεσμα βαριά σωματική βλάβη ή θάνατο και μία κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Κατηγορείται πως έπεσε μεθυσμένη με το νοικιασμένο αμάξι της, πάνω στο αργοκίνητο αμαξίδιο του γκολφ που μετέφερε τη Σαμάνθα, τον νέο σύζυγό της, Aric Hutchinson, και άλλους δύο επιβάτες.

Η Κομορόσκι – η οποία αρνήθηκε το αλκοτέστ στο πεδίο – έτρεχε με περίπου 65 χλμ/ώρα πάνω από το όριο ταχύτητας των 40 χλμ/ώρα πριν πέσει πάνω στο αμαξίδιο του γκολφ, δήλωσε η αστυνομία. Μετά το δυστύχημα της 28ης Απριλίου, η Κομορόσκι έφτασε στη φυλακή της κομητείας με κατακόκκινα μάτια και βρωμούσε αλκοόλ, σύμφωνα με το nypost.com.

Ο Aric Hutchinson, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη σύγκρουση, κατέθεσε αστική αγωγή εναντίον της και των μπαρ, που φέρεται να την εξυπηρέτησαν υπερβολικά.
«Μας ενδιαφέρει μόνο εσύ»

Τις ημέρες που ακολούθησαν το τρομακτικό δυστύχημα, οι αγαπημένοι της προσπάθησαν να συμπαρασταθούν στην Κομορόσκι. «Δεν χρειάζεται να λυπάσαι, Τζέιμι, αυτό συνέβη και θα το φροντίσουμε», είπε ο πατέρας της σε ένα τηλεφώνημα, σύμφωνα με την εφημερίδα. «Δεν μας ενδιαφέρει τι συνέβη. Δεν μας νοιάζει. Μας ενδιαφέρει μόνο εσύ».

Κατά καιρούς, εμφανίστηκε πιο αισιόδοξη για το μέλλον της, προβλέποντας ότι δεν θα εκτίσει ποινή φυλάκισης επειδή ήταν ατύχημα. Είπε, επίσης, ότι άλλοι κρατούμενοι της είπαν ότι θα έβγαινε με εγγύηση ενώ περίμενε τη δίκη.

«Υπήρχαν άνθρωποι που είχαν σκοτώσει ανθρώπους επίτηδες στο παρελθόν και βγήκαν με εγγύηση», φέρεται να είπε στους φίλους της, ενώ τους προειδοποίησε να μην είναι «ηλίθιοι όπως ήμουν εγώ, γιατί αρκεί μια φορά». Η Κομορόσκι παραμένει πίσω από τα κάγκελα χωρίς εγγύηση καθώς περιμένει τη δίκη της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες