Μαρκούλης: Προεκλογικά «θαύματα» στην Κουλούρα! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Μαρκούλης: Προεκλογικά «θαύματα» στην Κουλούρα!

Τελικά προεκλογικά γίνονται και θαύματα! Αν κρίνουμε από όσα ανέφερε ο Βεσυρόπουλος στο Επιμελητήριο για τις εγκαταστάσεις της Κουλούρας, ναι, στις μέρες μας γίνονται και θαύματα. 
Η μακέτα πήγε σύννεφο στη μεταμεσημβρινή παρουσίαση (φιέστα στη σιέστα) Βεσυρόπουλου, τα εκατομμύρια του Ταμείου Ανάκαμψης έπεσαν βροχή (μήπως και… ανακάμψουν και τα φτωχά εκλογικά ποσοστά), ο δε χρόνος ολοκλήρωσης του έργου σμικρύνθηκε επικινδύνως, προκειμένου να γίνει πιο πιστευτή η αναφορά!
Πολλά χρόνια ανεκπλήρωτων υποσχέσεων συμπληρώνονται φέτος για τις δύσμοιρες εγκαταστάσεις της πρώην περιφερειακής αγοράς της Κουλούρας. Αυτά τα χρόνια εγκατάλειψης και ακραίας λεηλασίας που κατέστρεψαν και ευτέλισαν το κουφάρι της, ανήκουν στο παρελθόν. Σήμερα, αυτοί που έπρεπε να απολογούνται, επιχειρούν μια νέα λεηλασία. Τη λεηλασία της νοημοσύνης μας και της ψήφου των πολιτών της Ημαθίας.
Πράξη πρώτη, η εν χορδαίς και οργάνοις επίσκεψη-αυτοψία του περσινού καλοκαιρού. Πράξη δεύτερη, η φιέστα του Επιμελητηρίου, πέντε μέρες πριν από τις εκλογές. Το έργο λαμβάνει σύντομα τέλος. Η αυλαία για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τους συν αυτώ κλείνει. Με αποδοκιμασίες και όχι με χειροκροτήματα.

Αντώνης Μαρκούλης
υπ. Βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες