Τάσος Μπαρτζώκας: Η Υγεία και η Περίθαλψη πρώτη προτεραιότητά μου! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Τάσος Μπαρτζώκας: Η Υγεία και η Περίθαλψη πρώτη προτεραιότητά μου!


Τη Μονάδα Νάουσας του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας επισκέφτηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας, θέλοντας να σχηματίσει το πλαίσιο των διεκδικήσεών του, για την «επόμενη μέρα» της υγείας στην Ημαθία.
Ο υποψήφιος Βουλευτής είχε ένα εκτεταμένο διάλογο με τον Αναπληρωτή Διοικητή, δρ. Κων. Λυκοστράτη, καθώς και με διευθυντικά στελέχη των διάφορων Υπηρεσιών της μονάδας, αλλά και το Σωματείο Εργαζομένων, προκειμένου να αποτυπώσει, από όλες τις οπτικές, τα θέματα που απασχολούν συνολικά.
Τέθηκαν πολλά ζητήματα, πάντα με γνώμονα την βελτιστοποίηση των προσφερόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες, όπως η αξιολόγηση του προσωπικού, η ορθολογικότερη κατανομή των πόρων, οι ανάγκες στελέχωσης σε προσωπικό και εξοπλισμό και αναγκαίες, διοικητικές μεταρρυθμίσεις.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας διαβεβαίωσε, ότι η επόμενη θητεία της Νέας Δημοκρατίας έχει ως κομβικό στόχο την υγεία, ενώ και ο ίδιος, έχοντας αμέριστη ευγνωμοσύνη για το ΕΣΥ, θα αφιερώσει τις δυνάμεις του, στην αναβάθμιση τον δομών υγείας στην Ημαθία, με στόχο «κάθε Ημαθιώτης πολίτης, ανεξαρτήτως ηλικίας, να μπορεί να απολαμβάνει το επίπεδο υγείας και περίθαλψης που του αξίζει»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες