Δωρεά στην Ένωση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ημαθίας πραγματοποίησε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Δωρεά στην Ένωση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ημαθίας πραγματοποίησε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Ανταποκρινόμενος χωρίς δεύτερη σκέψη στις ανάγκες εκσυγχρονισμού της υλικοτεχνικής υποδομής της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ημαθίας, όπως ου μεταφέρθηκε σε σχετική συζήτηση που είχε με το Διοικητικό της Συμβούλιο, ο υπ. Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης συναντήθηκε χθες (11 Μαΐου) μαζί τους, προκειμένου να τους δωρίσει έναν Ηλεκτρονικό Υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας.

Όπως σημείωσε ο κ. Τσαβδαρίδης, «η ελάχιστη αυτή προσφορά μου στην Ένωση, θεωρώ ότι θα αναβαθμίσει τις δράσεις της και θα εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τα μέλη της.

Πέραν των θεμάτων που συζητήθηκαν και αφορούν στον ρόλο και τις διεκδικήσεις της Ένωσης, για τα οποία ο κ. Τσαβδαρίδης επισήμανε ότι πάντα θα στέκεται ως συμπαραστάτης στην ανάδειξη τους προς την Πολιτεία, το ΔΣ εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την άμεση ευαισθητοποίησή του Λάζαρου στο αίτημά τους. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες