Νίκος Τσιαμήτρος: Μητέρα σημαίνει Αγάπη!!! - ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS


14 Μαΐ 2023

Νίκος Τσιαμήτρος: Μητέρα σημαίνει Αγάπη!!!

Σήμερα, Ημέρα της Μητέρας, είναι μια ξεχωριστή γιορτή βγαλμένη από την καρδιά μας. Οι Μητέρες είναι τόσο σημαντικές. Μας δείχνουν τι είναι αγάπη και μας βοηθούν να γίνουμε δυνατοί με δικές μας οικογένειες.
Σήμερα, γιορτάζουμε ό,τι κάνει η Μητέρα, η μάνα, η μαμά, για εμάς, αλλά θέλουμε να ξέρει ότι το ΝΙΩΘΟΥΜΕ κάθε μέρα. Κοιτάζουμε τις οικογένειές μας και είμαστε τόσο ευγνώμονες. Η Μητέρα ήταν και είναι πάντα εκεί για εμάς, μας στηρίζει και μας αγαπά.
Την σημερινή εποχή πρέπει να διασφαλίσουμε την προστασία απέναντι σε κάθε απειλή βίας ή παρενόχλησης, αλλά και με μέτρα που βοηθούν στον καταμερισμό των ευθυνών των γονέων. Χωρίς διλήμματα μεταξύ καριέρας και οικογένειας, χωρίς αστερίσκους στις ευκαιρίες ανέλιξής τους στον επαγγελματικό βίο, χωρίς ανοχή σε περιστατικά λεκτικής ή σωματικής βίας, σεξουαλικών παρενοχλήσεων, ενδοοικογενειακής βίας. Με τις πράξεις μας, να γίνουμε θεματοφύλακες στον σεβασμό της Μητέρας και της γυναικείας αξιοπρέπειας.
Χρόνια Πολλά σε όλες τις Μητέρες. Χρόνια Πολλά στου κόσμου τις μανάδες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε