Τάσος Μπαρτζώκας: Μαζί με τους αγρότες για ένα νέο ξεκίνημα! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Τάσος Μπαρτζώκας: Μαζί με τους αγρότες για ένα νέο ξεκίνημα!

Με μεγάλη αποδοχή πλήθους, κυρίως, αγροτών έγινε δεκτός ο Τάσος Μπαρτζώκας στο Νεόκαστρο, στον Παλαιό Πρόδρομο, στην Αγκαθιά, στην Αγία Τριάδα, στην Τριλοφιά και στην Κυψέλη, ανανεώνοντας εκ νέου το «συμβόλαιο αλήθειας» και υποσχόμενος ένα νέο ξεκίνημα για τον αγροτικό κόσμο, όπου η Νέα Δημοκρατία θα τους θέσει στο επίκεντρο, της πολιτικής της.
Ο Υποψήφιος Βουλευτής έγινε αποδέκτης των ευχαριστιών, των συγκεντρωμένων πολιτών, οι οποίοι του εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους, για τον αυθεντικό τρόπο εκπροσώπησής τους. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν «είσαι πάντα εδώ για εμάς, λέγοντας πάντα την αλήθεια και όχι λόγια ψεύτικα, λόγια εντυπωσιασμού».
Ο Τάσος Μπαρτζώκας επεσήμανε ότι οι πρωτοβουλίες του, για την στήριξη των αγροτών θα ενταθούν, με την ανανέωση της θητείας του, τονίζοντας ότι θα διεκδικήσει δυναμικά «την αλλαγή του Κανονισμού του ΕΛΓΑ και την οριστική λύση στις αρδευτικές ελλείψεις».
Οι παρεβρισκόμενοι ξεχώρισαν τις παρεμβάσεις του για την γέφυρα «Κρασοπούλι», το νέο αρδευτικό αγωγό στη Μελίκη και όλες τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες του, που έθεσαν την Ημαθία και τους αγρότες σε πρώτο πλάνο, δηλώνοντας ότι τον στηρίζουν και ότι είναι «μαζί του στο σήμερα και στο αύριο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες