Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Περισσότερες δουλειές στην Ημαθία με άξονα την αγροτική παραγωγή - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Περισσότερες δουλειές στην Ημαθία με άξονα την αγροτική παραγωγή


Επόμενος σταθμός της προεκλογικής περιοδείας του υπ. Βουλευτή ΝΔ Ημαθίας κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη η Ξεχασμένη, τα Καβάσιλα και ο Σταυρός της Δημοτικής Ενότητας Αντιγονιδών του Δήμου της Αλεξάνδρειας.

Στις πολυπληθείς συγκεντρώσεις των κατοίκων των περιοχών που τον υποδέχθηκαν, κ. Τσαβδαρίδης είχε την ευκαιρία να αναπτύξει πτυχές του προγράμματος της ΝΔ για τους αγρότες και για το φορολογικό και ασφαλιστικό πλαίσιο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε όσα ο ίδιος διεκδίκησε κατά την διάρκεια της θητείας του ως Βουλευτής για τον κόσμο της Ημαθίας.

Μιλώντας δε για την επόμενη Ημέρα της Ημαθίας, ο κ. Τσαβδαρίδης τόνισε ότι ο Νομός οφείλει να αξιοποιήσει την ξεχωριστή αγροτική, οινοποιητική και γαστρονομική του παράδοση και μέσω της αλληλεπίδρασης της αγροτικής παραγωγής με τον τουρισμό μπορεί να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, σε ένα ευρύ πλέγμα κλάδων, που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με την πρωτογενή παραγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες