Μία ευχάριστη συνάντηση του υποψήφιου βουλευτή Νίκου Τσιαμήτρου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

FACEBOOK

16 Μαΐ 2023

Μία ευχάριστη συνάντηση του υποψήφιου βουλευτή Νίκου Τσιαμήτρου

«Έτσι για καφέ και… κουβέντα» σκέφτηκε ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Νίκος Τσιαμήτρος και το έκανε πράξη σε συνάντηση με γυναίκες στη Βέροια. Η ατμόσφαιρα ήταν χαλαρή, τα πηγαδάκια δεν άργησαν να σχηματιστούν, η πολιτική και όχι μόνο κουβέντα βρέθηκε στο προσκήνιο και η συνάντηση εξελίχθηκε σε ένα πραγματικά ευχάριστο πρωινό.
«Ιδιαίτερα ξεχωριστό ήταν για μένα το πρωινό, καθώς είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με γυναίκες, να μιλήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να τις ακούσω, να συνεισφέρουν στην πολιτική μου προσπάθεια με τις ιδέες και τους προβληματισμούς τους» δήλωσε ο κ. Νίκος Τσιαμήτρος και συμπλήρωσε:
«Η επαφή μου με φίλες, πρόσωπα αγαπημένα που πορευτήκαμε για χρόνια στα εύκολα και τα δύσκολα, αλλά και νέα άτομα, δεν αποτέλεσε μόνο μια μεγάλη χαρά, αλλά και μια ευχάριστη ανάπαυλα στην έντονη προεκλογική πίεση των ημερών. Τις ευχαριστώ όλες, μία προς μία, αλλά και όσους βρέθηκαν δίπλα μου και έκαναν το πρωινό μου πραγματικά όμορφο και δημιουργικό».

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες