ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΛΑΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΕΛΛΑΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Την Διεύθυνση Αστυνομίας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ημαθίας επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία Στέλλα Αραμπατζη ! Δήλωσε ότι πρέπει να είμαστε δίπλα στα σώματα ασφαλείας, δίπλα στην στην ευρύτερη οικογένεια στην οποία ανήκω λόγω του πυροσβέστη συζύγου μου, που φροντίζουν διαρκώς για την ασφάλεια, τη ζωή και την περιουσία μας!
Βρέθηκε για ακόμη μία φορά κοντά τους και είχε έναν πολύ εποικοδομητικό διάλογο, σχετικά με όλα τα ζητήματα που απασχολούν τη δραστηριότητά τους, τις ελλείψεις σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποδομής και υποστελέχωσης .
Τους ευχαρίστησε θερμά που της άνοιξαν και ως υποψήφια βουλευτής την αγκαλιά τους, τους ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία που είχανε όλο το διάστημα της αυτοδιοικητικής της σταδιοδρομίας αλλά και για την σχέση που έχουνε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια. Το ζήτημα της επόμενης ημέρας είναι ένα εθνικό σχέδιο οργάνωσης και σχεδιασμού μακροπρόθεσμου για την καλύτερη λειτουργία των σωμάτων ασφαλείας της χώρας μας, δήλωσε. Τόνισε ότι ως νέα πολιτικός ότι ήρθε η ώρα με σοβαρότητα και γνώση να χαράξουμε μία νέα πορεία ενδυνάμωσης της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που είναι κυριολεκτικά ζητήματα ποιότητας διακυβέρνησης Ελλάδας .Η προσωπική της δέσμευσή της είναι να είναι δίπλα τους και να αγωνισθεί με όλες της τις δυνάμεις για ένα αύριο περήφανο και ανάλογο των υπηρεσιών τους και των θυσιών των οικογενειών τους. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες