Αυτό το ρόφημα είναι πιο ενυδατικό και από το νερό σύμφωνα με έρευνα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

FACEBOOK

8 Μαΐ 2023

Αυτό το ρόφημα είναι πιο ενυδατικό και από το νερό σύμφωνα με έρευναΤο συγκεκριμένο ρόφημα έχει νάτριο το οποίο δρα σαν σφουγγάρι και συγκρατεί το νερό στο σώμα
 
Πιστεύετε πως όταν διψάτε, η καλύτερη λύση για... 

 
να έχετε τη μεγαλύτερη δυνατή ενυδάτωση είναι να πιείτε ένα ποτήρι νερό; Η απάντηση είναι όχι!

Σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου St. Andrews της Σκωτίας, το γάλα είναι το ρόφημα που παρέχει μεγαλύτερη και με περισσότερη διάρκεια ενυδάτωση στον οργανισμό.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το νερό – τόσο το μη ανθρακούχο όσο και το ανθρακούχο – κάνει αρκετά καλή δουλειά στο να ενυδατώνει γρήγορα τον οργανισμό αλλά τα ροφήματα με λίγη ζάχαρη, λίπος ή πρωτεΐνη κάνουν ακόμη καλύτερη δουλειά στο να μας κρατούν ενυδατωμένους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Το γάλα είναι πιο ενυδατικό από το νερό

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι το γάλα ενυδατώνει ακόμη περισσότερο από το σκέτο νερό, καθώς περιέχει λακτόζη, πρωτεΐνη και λίπος, τα οποία βοηθούν στην επιβράδυνση της κένωσης των υγρών από το στομάχι και διατηρούν την ενυδάτωση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Το γάλα έχει επίσης νάτριο, το οποίο δρα σαν σφουγγάρι και συγκρατεί το νερό στο σώμα με αποτέλεσμα να παράγονται λιγότερα ούρα.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες