Νίκος Τσιαμήτρος: Χρέος μας να στηρίξουμε την πολύτεκνη οικογένεια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Νίκος Τσιαμήτρος: Χρέος μας να στηρίξουμε την πολύτεκνη οικογένεια

Με τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Ημαθίας συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στην Ημαθία, Νίκος Τσιαμήτρος. Η συνάντηση, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο κύκλου επαφών και συναντήσεων, που πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής με κοινωνικούς και επαγγελματικούς φορείς της Ημαθίας για την καταγραφή των οξυμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.
Τα μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων εξέθεσαν στον κ. Τσιαμήτρο την έλλειψη μέτρων στήριξης των πολύτεκνων οικογενειών και ικανών κινήτρων για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας και του τεράστιου δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας.
Από την πλευρά του ο κ. Τσιαμήτρος αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων των πολύτεκνων οικογενειών, όπως τέθηκαν από τα μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων και διαβεβαίωσε πως θα είναι αρωγός σε ότι του ζητηθεί.
«Η ουσιαστική στήριξη των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών δεν αποτελεί μονάχα κοινωνική αναγκαιότητα, αλλά και ένας ισχυρός συμβολισμός για την αντιμετώπιση του πιο σημαντικού ζητήματος της χώρας μας, του δημογραφικού» είπε ο κ. Τσιαμήτρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες