Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Ενίσχυση του ΕΣΥ για ακόμη πιο ποιοτικές υπηρεσίες στον πολίτη - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Ενίσχυση του ΕΣΥ για ακόμη πιο ποιοτικές υπηρεσίες στον πολίτη

Σε νέα επίσκεψή του στο Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας – Μονάδα Βέροιας μέσα στα πλαίαια των προεκλογικών του συναντήσεων, ο υπ. Βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης δήλωσε για ακόμη μία φορά εντυπωσιασμένος από το υψηλότατο επίπεδο παροχής υπηρεσιών στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας από το σύνολο του επιστημονικού, βοηθητικού και διοικητικού προσωπικού.

Στις συζητήσεις του με τον Διοικητή κ. Ηλία Πλιόγκα, τη Διευθύντρια Διοικητικής Υπηρεσίας κα Χριστίνα Καραγιάννη, τη Διευθύντρια Νοσηλευτικής κα Πραντσίδου Δήμητρα, τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων κ. Ηλία Νοβάκη, τον Τομεάρχη Παθολογικού κ. Κώστα Φωτιάδη,  πολλά άλλα εξαίρετα στελέχη αλλά και πολλούς πολίτες, ο κ. Τσαβδαρίδης τόνισε ότι ο τομέας της Υγείας και ειδικά ο εκσυγχρονισμός του ΕΣΥ αποτελεί την κυρίαρχη προτεραιότητα στον προγραμματικό λόγο της ΝΔ.

Μέσα σε αυτά  τα πλαίσια, όπως χαρακτηριστικά επισήμανε, οφείλουμε όλοι να εντείνουμε τις πιέσεις μας για περαιτέρω στελέχωση του Νοσοκομείου καθώς και ενίσχυσής του με τις απαραίτητες υλικοτεχνικές υποδομές, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία στην ποιοτική περίθαλψη, που απολαμβάνουν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες