Εκλογές: Χωρίς την καταβολή αντιτίμου η διέλευση από τα διόδια σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους της χώρας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Εκλογές: Χωρίς την καταβολή αντιτίμου η διέλευση από τα διόδια σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους της χώρας

 



Το μέτρο θα ισχύσει από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 19/5 έως τις 8 το πρωί της Δευτέρας 22/5

 Ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, δίχως την καταβολή αντιτίμου θα γίνεται η διέλευση από τα διόδια, σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους της χώρας όπως άλλωστε... 


 

γίνεται πάντα για την διευκόλυνση των ετεροδημοτών ψηφοφόρων.

Οι μπάρες, συμπεριλαμβανομένου και του αυτοκινητοδρόμου της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, θα είναι σηκωμένες από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 19 Μαΐου για όσους οδηγούς θα διέρχονται από τα διόδια της επικράτειας, ενώ για τους δικαστικούς αντιπροσώπους η ελεύθερη διέλευση θα ισχύσει από το πρωί της Πέμπτης 18 Μαΐου, με τη επίδειξη των απαιτούμενων εγγράφων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μέτρο της δωρεάν διέλευσης θα είναι σε ισχύ ως τις 8 το πρωί της Δευτέρας 22 Μαΐου, δηλαδή την επομένη των εκλογών.

Σημειώνεται ότι οι παραχωρησιούχοι που εκμεταλλεύονται τα διόδια θα αποζημιωθούν από το κράτος για τις δωρεάν διελεύσεις. Βάσει των σχετικών συμβάσεων συμβάσεις που έχουν υπογραφεί μεταξύ της πολιτείας και των εν λόγω εταιρειών, το Δημόσιο έχει το δικαίωμα να ζητήσει από τους παραχωρησιούχους, όποτε το επιθυμεί, να σταματήσουν την είσπραξη διοδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες