Πέτρος Τσαπαρόπουλος:Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Πέτρος Τσαπαρόπουλος:Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ


Την Παρασκευή 5 Μαίου 2023,σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ΕΡΙΑ, παρουσιάστηκε ο συνδυασμός του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ημαθίας.
Την εκδήλωση διοργάνωσε η ΟΜ Νάουσας και την παρουσίαση έκανε ο συντονιστής της ΝΕ Ημαθίας Κώστας Καλδάρας, ο οποίος έκανε αναφορά στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και στην συνέχεια προλόγισε τους υποψήφιους βουλευτές.
Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις προσεχείς εκλογές για την νίκη και την ανατροπή της πιο καταστροφικής κυβέρνησης μετά την μεταπολίτευση.
Είναι μεγάλη η ευθύνη να επικοινωνήσουμε το μήνυμα του κόμματος και του προέδρου μας στους πολίτες του νομού μας για αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος. Έχουμε το σχέδιο, την εμπειρία και το ανθρώπινο δυναμικό για να το κάνουμε πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες