Νεκρός 52χρονος μετά από καυγά - Συνελήφθησαν δύο άτομα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Νεκρός 52χρονος μετά από καυγά - Συνελήφθησαν δύο άτομα



 Ένας 52χρονος έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί στην περιοχή της... 


 

Νεάπολης, στη Θεσσαλονίκη, μετά από επεισόδιο.

Οι πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν πως το συμβάν έλαβε χώρα νωρίς το πρωί μπροστά από το Γραφείο Τελετών που διατηρούσε ο 52χρονος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως προηγήθηκε διένεξη με δύο άτομα, τα οποία στη συνέχεια χτύπησαν τον άνδρα με συνέπεια τον τραυματισμό του άνδρα.

Μετά τη λήξη του επεισοδίου ο 52χρονος αρχικά δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Λίγα λεπτά αργότερα όμως, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κλήθηκε στο σημείο το ΕΚΑΒ. Λίγη ώρα αργότερα και κατά τη διακομιδή του στο Ιπποκράτειο, ο 52χρονος, ο οποίος φέρεται να έπασχε από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια, άφησε την τελευταία του πνοή.

Για το συμβάν έχουν συλληφθεί δύο άνδρες ηλικίας 40 και 42 ετών. Προανάκριση για το συμβάν διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Όπως δήλωσε στο thestival.gr συγγενικό πρόσωπο του θύματος, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που τα δύο αδέρφια είχαν βάλει τον 52χρονο στο στόχαστρο αφού όπως λέει, στο παρελθόν του είχαν χαράξει το αυτοκίνητο και προκάλεσαν φθορές στο γραφείο τελετών που διατηρούσε στη Νεάπολη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες