Τάσος Μπαρτζώκας: Μαζί θα γίνουμε το ορμητικό ρεύμα για την αλλαγή στην Ημαθία! Μαζί στο αύριο! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Τάσος Μπαρτζώκας: Μαζί θα γίνουμε το ορμητικό ρεύμα για την αλλαγή στην Ημαθία! Μαζί στο αύριο!


*Μήνυμα Τάσου Μπαρτζώκα προς τους πολίτες της Ημαθίας, ενόψει της ανακοίνωσης των εκλογών
Αγαπητή Ημαθιώτισσα και Ημαθιώτη
Πριν 4 χρόνια με

 τίμησες με την εμπιστοσύνη σου. Είδες σε εμένα κάποιον σαν κι εσένα, έναν νέο άνθρωπο, έναν σύγχρονο αγωνιστή για τα ιδανικά του και για τον τόπο του. Είδες κάποιον που μοιράζεται τις ίδιες ανησυχίες, τους ίδιους προβληματισμούς. Αλλά και τις ίδιες αξίες για τη ζωή και το κοινό μας όραμα για την Ημαθία.
Αυτά τα τέσσερα χρόνια πορευθήκαμε και πορευόμαστε μαζί.
Η δύναμή σου έγινε η κοινή μας φωνή και η τιμή που μου έκανες να σε εκπροσωπώ, ακουμπάει ακόμα πάνω μου ως ευθύνη και ως υποχρέωση να φανώ αντάξιός της. Σε όλη αυτή τη διαδρομή έμεινα ταπεινός αλλά δυναμικός, σεμνός αλλά αυθεντικός, έχοντας την επίγνωση ότι το να είμαι Βουλευτής σημαίνει να υπηρετώ τον τόπο μου. Κοντά στα προβλήματα με αγωνία και αγώνα για τη λύση τους. Με την ίδια σεμνότητα και κοιτώντας σε πάντα στα μάτια, σου ζητώ να με ξαναεμπιστευθείς και να με στηρίξεις με την ψήφο σου.
Μαζί πετύχαμε πολλές νίκες, άλλες μεγάλες, άλλες μικρές, όλες με τη σημασία τους και το αποτύπωμά τους στη ζωή, στην καθημερινότητά σου, για σένα και τον τόπο μας. Και μαζί χτίσαμε το πολιτικό κεφάλαιο που συνδυάζει τις σύγχρονες ιδέες, τις γνώσεις αλλά πλέον και την πολιτική εμπειρία, άρα και τη δύναμη, για να υλοποιήσουμε το κοινό μας σχέδιο. Να φτάσουμε πιο κοντά στο όνειρό μας! Να κάνουμε την Ημαθία σπουδαία και πάλι.
Σε καλώ να γίνουμε το ορμητικό ρεύμα για την αλλαγή και τις καλύτερες μέρες στον τόπο μας. Να γίνει η Ημαθία όπως της αξίζει, όπως μας αξίζει!
Παραμένω δίπλα σου και σε θέλω και εσένα δίπλα μου! Και σου εγγυώμαι ότι κι αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε!
Πάμε μαζί στο αύριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες