Δυναμικά μπαίνει στον προεκλογικό αγώνα η Στέλλα Αραμπατζή - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Δυναμικά μπαίνει στον προεκλογικό αγώνα η Στέλλα Αραμπατζή


Η σημερινή ημέρα κύλησε με την επίσκεψή μου στον ιερό ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος (Έξω Άγιος Σωτήρης) λίγα χιλιόμετρα έξω από τη πόλη της Νάουσας.
Εκεί βρήκα ανθρώπους με μεράκι και όρεξη να διατηρούν τον τόπο καθαρό και περιποιημένο.

Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος αρχικά λειτούργησε ως μοναστήρι ανδρών και δύο οπλαρχηγών .
Το κτίσμα χτυπήθηκε κατά καιρούς από τους έως τότε πολέμους και ξανά ξεκίνησε η σταδιακή αναστήλωση του από το 1905. Σήμερα , πολίτες της Νάουσας που συνάντησα , όπως ο Τάκης Μπάϊτσης και πολλοί άλλοι της εκκλησιαστικής επιτροπής , καθημερινά βάζουν το μεράκι και τη θέληση τους για να μπορούν να το συντηρούν με κάθε τρόπο.

Ένας πολύ όμορφος τόπος με φυσική ομορφιά που αξίζει να αναδεικνύεται και να προστατεύεται.
Στη συνέχεια , η επόμενη στάση μου ήταν το γηροκομείο της Νάουσας. Η συζήτησή μας με τους αρμόδιους επικεντρώθηκε κυρίως σε θέματα χρηματοδοτήσεων καθώς οι δαπάνες για τη λειτουργικότητα είναι μεγάλες και τα έσοδα λιγοστά. Συγχρόνως , το μόνιμο προσωπικό είναι απαραίτητο καθώς σε τέτοιες υγειονομικές υπηρεσίες οι λιγοστοί υπάλληλοι δεν μπορούν να διατελέσουν όλες τις καθημερινές ανάγκες προβλήματα ζητήματα υγείας και όχι μόνο.
Οφείλουμε να στρέφουμε την προσοχή μας καθημερινά στους συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας με όρους ισοτιμίας, στήριξης και προστασίας των καθημερινών τους αναγκών. Η στήριξη των ευπαθών ομάδων και της τρίτης ηλικίας αποτελεί ύψιστη υποχρέωση της πολιτείας και προσωπική μου πολιτική προτεραιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες