Έκανε τα εγκαίνια του πολιτικού της γραφείου η Στέλλα Αραμπατζή - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Έκανε τα εγκαίνια του πολιτικού της γραφείου η Στέλλα ΑραμπατζήΤα εγκαίνια του πολιτικού της γραφείου στη Νάουσα, στην Πλ. Καρατάσου 8(2ος Όροφος), πραγματοποίησε στις 19 Απριλίου η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, κα.Αραμπατζή Στέλλα (Στεργιανή).


Φίλοι, γνωστοί και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης που βρέθηκαν στο γραφείο της κα.Στέλλας Αραμπατζή, της ευχήθηκαν καλή επιτυχία και καλό αγώνα στο έργο της.


Με τη σειρά της, η υποψήφια βουλευτής τους ευχαρίστησε όλους απευθύνοντας μήνυμα αισιοδοξίας για να πάει η Ημαθία μπροστά. Συνέχισε λέγοντας πόσο σημαντικό είναι το έργο που εκτελεί η κυβέρνηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, εστιάζοντας στην ανάγκη αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας στις πολύ καθοριστικές για τη χώρα και για την Ημαθία επερχόμενες εκλογές στις 21 Μαΐου.

Καταλήγοντας, η κα. Αραμπατζή έθιξε μια σειρά ζητημάτων και το όραμά της για μια Ημαθία με ευημερία, με σύγχρονες μονάδες υγείας και νοσοκομεία, με ασφαλή και εκσυγχρονισμένα σχολεία και παιδικούς σταθμούς, με καθαρό περιβάλλον και αναπτυγμένο Τουρισμό, μια Ημαθία που θα καινοτομεί στο εμπόριο, στις αγροτικές καλλιέργειες και σε όλους τους βιομηχανικούς τομείς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες