Ευχαριστήριο για την προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Βουλευτή Ημαθίας, κου Τσαβδαρίδη Λάζαρου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Ευχαριστήριο για την προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Βουλευτή Ημαθίας, κου Τσαβδαρίδη Λάζαρου


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας, Δριστάς Στέφανος και τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, εκφράζουν εγκάρδιες ευχαριστίες στον Βουλευτή Ημαθίας κ. Τσαβδαρίδη Λάζαρο.

Ο κ. Τσαβδαρίδης, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, προσέφερε στη δομή πασχαλινά τσουρέκια τα οποία διανέμονται αυτές τις ημέρες στα εγγεγραμμένα ωφελούμενα νοικοκυριά του.

Πράξεις όπως αυτή η πολύ σημαντική δωρεά, αποτελούν ένδειξη κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης και συμβάλλουν στην επίτευξη του στόχου της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου, δηλαδή στην έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη των ωφελούμενων – νοικοκυριών του Δήμου μας, που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Επιπλέον, τέτοιες προσφορές είναι απαραίτητες τις Άγιες τούτες μέρες του Πάσχα, ώστε να μη λείψει τίποτα και από το δικό τους τραπέζι.

Τα προσφερόμενα προϊόντα παραδόθηκαν την Παρασκευή 07/04/23 στα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου από τον κ. Μπούτση Ευάγγελο και την κα. Κιοσέογλου Αγαθή, συνεργάτες του Πολιτικού Γραφείου του κ. Τσαβδαρίδη.

Υπενθυμίζεται πως το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», άξονας προτεραιότητας: «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.).

Ο
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες