Επιτέλους ενδιαφέρθηκε και κάποιος για την γέφυρα στο ρέμα «Κρασοπούλι» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Επιτέλους ενδιαφέρθηκε και κάποιος για την γέφυρα στο ρέμα «Κρασοπούλι»


Με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο, προχωράμε στη δημιουργία προσωρινής γέφυρας στο ρέμα «Κρασοπούλι», επί της επαρχιακής οδού Παλαιού Προδρόμου - Μελίκης.

Με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο, δρομολογήσαμε την άμεση αποστολή κλιμακίου ΓΕΕΘΑ/ΜΟΜΚΑ για τη δημιουργία προσωρινής γέφυρας επί του ρέματος «Κρασοπούλι», στην οδό που συνδέει την επαρχιακή οδό Παλαιού Προδρόμου - Μελίκης.
Με γρήγορα αντανακλαστικά, επιτυγχάνουμε την άμεση δράση του Στρατού, παρακάμπτοντας την γραφειοκρατία με τη γρήγορη και άμεση επέμβαση των στρατιωτικών δυνάμεων για την εξυπηρέτηση τόσο των αγροτών όσο και των διερχόμενων πολιτών.
Από τη μεριά του, ο Αρχηγός του Στρατού, κ. Κων/νος Φλώρος, δεσμεύθηκε ότι θα συντονίσει τις διαδικασίες για την κατασκευή της γέφυρας, επικοινωνώντας με τις αρμόδιες υπηρεσίες και τα αρμόδια όργανα, προκειμένου να αποκατασταθεί το ταχύτερο δυνατόν η κυκλοφορία και η διέλευση επιβατικών και εμπορικών οχημάτων.
Επισπεύδονται όλες οι ενέργειες και ευθυγραμμίζονται οι διαδικασίες, προς όφελος των πολιτών και κυρίως των αγροτών, οι οποίοι επιβαρύνονται υπέρμετρα από την κατάρρευση της γέφυρας.
(Φωτογραφία αρχείου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες