Μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν οι τρεις βαριά τραυματίες του δυστυχήματος στον Πλαταμώνα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν οι τρεις βαριά τραυματίες του δυστυχήματος στον Πλαταμώνα

 



Ο θανάσιμος τραυματισμός ενός 19χρονου από τον Τύρναβο και ο τραυματισμός άλλων έξι, εκ των οποίων τρεις σοβαρά, είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στη 1.30 χθες τα ξημερώματα στον Πλαταμώνα.

Όταν... 

 
λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης εκτελώντας το νυχτερινό δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα, κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Πιερίας, προσέκρουσε σε δύο επιβατικά αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν οικογένειες από τον Τύρναβο, ΙΧ που ήταν προσωρινά σταθμευμένα στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης στη νέα Εθνική Οδό (ΠΑΘΕ).

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 19χρονος επιβάτης του πρώτου ΙΧ, ενώ τραυματίστηκαν σοβαρά ένας δεύτερος 19χρονος, ένας 22χρονος και ένας 34χρονος.

Οι δύο τελευταίοι νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ ο 19χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, όπως διευκρίνισε στην «Ελευθερία» ο διοικητής του ΓΝΛ Γρηγόρης Βλαχάκης.

Στο ΓΝΛ διακομίστηκαν επίσης και οι επιβαίνοντες στο δεύτερο ΙΧ, ένας 44χρονος άνδρας, η 42χρονη γυναίκα του καθώς και η 8χρονη κόρη τους, οι οποίοι αναμενόταν να λάβουν εξιτήριο χθες.

Πηγή: onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες