Νέος πρόεδρος του Ηρακλή ο Αλέξης Κούγιας: «Εμείς είμαστε ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Νέος πρόεδρος του Ηρακλή ο Αλέξης Κούγιας: «Εμείς είμαστε ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης»





«Όταν λείπει η παιδεία και η αγωγή και το κριτήριο είναι μόνο το χρήμα, το αποτέλεσμα δε μπορεί να είναι καλό» δήλωσε ο Κούγιας
Σε... 

 
νέα εποχή περνάει ο Ηρακλής, καθώς ο Αλέξης Κούγιας με ποσοστό 33% αναλαμβάνει και επίσημα ως πρόεδρος της ΠΑΕ, όπως ανακοινώθηκε σε συνέντευξη τύπου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Ο Αλέξης Κούγιας μαζί με τον Στράτο Ευγενίου παραχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης συνέντευξη τύπου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τονίζοντας ότι στόχος είναι να πάει η ομάδα μπροστά, ενώ παράλληλα έβαλαν τέλος στην έντονη φημολογία που είχε διαμορφωθεί τις προηγούμενες ημέρες για τα ποσοστά των μετοχών της ΠΑΕ δύο ανδρών καθώς και του Τομ Παπαδόπουλου, σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr.

Σύμφωνα με τον κ. Ευγενίου ο Αλέξης Κούγιας και ο Τομ Παπαδόπουλος θα έχουν 33% και ο ίδιος το 34%. «Θα είμαστε ισότιμοι από 33% ο καθένας κι εγώ για ευνόητους λόγους θα κρατήσω το 34% γιατί δε θέλω να γίνει μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου χωρίς τη δική μου συγκατάθεση», δήλωσε ο κ. Ευγενίου.

Ο Αλέξης Κούγιας, εμφανώς συγκινημένος δήλωσε πως η σημερινή ημέρα είναι πολύ ευτυχισμένη για τον ίδιο καθώς όπως ανέφερε «σήμερα γυρίζω στο σπίτι μου».

Και μιλώντας για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε στις παθογένειές του, κάνοντας λόγο για έλλειψη ηθικής.

«Ο Ηρακλής έχει έναν ιδιοκτήτη που είναι πραγματικά σταγόνα στον ωκεανό, τον Στράτο Ευγενίου. Στο οικοδόμημα του ποδοσφαίρου πια οι άνθρωποι δεν είναι αυτοδημιούργητοι. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου πια είναι χαμηλοτάτου ηθικού επιπεδου. Άνθρωποι που με οποιοδήποτε τρόπο κάνανε χρήματα, είτε με λαθρεμπόριο είτε με εμπόριο ναρκωτικών. Έχουν κυριαρχήσει στο ποδόσφαιρό μας. Υπάρχει ένας συνδυασμός πολύ κακός. Όταν λείπει η παιδεία και η αγωγή και το κριτήριο είναι μόνο το χρήμα, το αποτέλεσμα δε μπορεί να είναι καλό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας δε για τον Στράτο Ευγενίου επεσήμανε πως «ο Ηρακλής βρίσκεται στα χέρια ενός έντιμου επιχειρηματία, οικογενειάρχη, ο οποίος θέλει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να καμαρώσει την ομάδα του εκεί που της αξίζει. Απέναντι υπάρχει μια εγκληματική οργάνωση».

Όπως πρόσθεσε: «Μου έκανε τη μεγάλη τιμή ο Στράτος να μου πει ότι “εσύ θα είσαι ο πρόεδρος μέσα στην ομάδα για πολλούς λόγους, εγώ θα είμαι αυτό που είμαι και τώρα, το οικονομικό στήριγμα”. Ο Ηρακλής θα μπει μπροστά. Ο Ηρακλής θα ξεδιαλύνει το ποδόσφαιρο. Ο Ηρακλής θα ξεβρωμίσει την κόπρο του Αυγεία. Γιατί αν δε το κάνουμε δε θα μας αφήσουν να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες