«ΕΑΝ»... δεν κατέβει το κόμμα Κασιδιάρη... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Post Top Ad

Responsive Ads Here

FACEBOOK

21 Απρ 2023

«ΕΑΝ»... δεν κατέβει το κόμμα Κασιδιάρη...

 
Νομική ντρίμπλα από το κόμμα «ΕΛΛΗΝΕΣ» του καταδικασμένου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη, προκειμένου να

 ξεπεράσει το θεσμικό ανάχωμα που ορθώνει ο νέος (ανεπαρκής) νόμος.

Τις τελευταίες ώρες διαρρέονται πληροφορίες... σύμφωνα με τις οποίες το κόμμα «ΕΑΝ», του πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιου Κανελλόπουλου, θα απορροφήσει το ακροδεξιό μόρφωμα και θα λειτουργήσει ως κόμμα-ομπρέλα του ακροδεξιού συνασπισμού.

Έτσι, όλα συντείνουν στη «νεκρανάσταση» του κόμματος στο παρά πέντε της κρίσιμης συνεδρίασης του Τμήματος Α1 του Αρείου Πάγου, που θα αποφασίσει ποια κόμματα και ποιοι υποψήφιοι θα κατέβουν στις εκλογές. Μάλιστα λέγεται πως ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν θα είναι υποψήφιος με το κόμμα. 


Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο Αν. Κανελλόπουλος εξελέγη αρχηγός του κόμματος Κασιδιάρη μια κίνηση που εκλήφθηκε ως άλλη μια ντρίμπλα. 

Θυμίζουμε πως πρόσφατα, στο δρόμο προς τις εκλογές, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης προέβη στη νέα ρύθμιση επιλέγοντας να κλείσει τα αυτιά του στις εύλογες φωνές κομμάτων και συνταγματολόγων, διορθώνοντας το λάθος του με νέο ατόπημα: επέβαλε υποχρεωτική συμμετοχή στην απόφαση της ολομέλειας του Α1 τμήματος, δηλαδή και τα 10 μέλη.

efsyn.gr

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες