Στέλλα Αραμπατζή: Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Στέλλα Αραμπατζή: Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο



Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, δημιουργικά, με αισιοδοξία και όραμα για να πάει η Ημαθία μας μπροστά.

Η πρώτη μου προεκλογική επίσκεψη έγινε στην επιχείρηση ενός φίλου και καταξιωμένου επαγγελματία, στην Voulis Chemicals του αγαπημένου Βούλη Γεδεών, ενός ανθρώπου που τον διακρίνουν η επιχειρηματική ικανότητα, η πνευματικότητα, η μόρφωση αλλά και η μεγάλη αγάπη για τον Δήμο Νάουσας και την Ημαθία.
Η Voulis Chemicals είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που έχει την τύχη να έχει στην διοίκηση της μαζί με τον ιδρυτή, την ικανότατη σύζυγο Λέλα αλλά και τις δύο δημιουργικές και δραστήριες κόρες της οικογένειας που αποτελούν την νέα γενιά, μία επιχείρηση που αντικατοπτρίζει το θαύμα στο οποίο μπορεί να φτάσει η γυναικεία δραστηριότητα με την σωστή βάση. Η Voulis Chemicals είναι η μεγαλύτερη Ελληνική Παραγωγική Επιχείρηση στον Τομέα των Χημικών για την Προστασία και την Περιποίηση του Αυτοκινήτου. Ξεκίνησε το 1983 και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και η απόδειξη οτι ακόμη και με έδρα την Ημαθία μπορεί κάποιος να μεγαλουργεί στον Ευρωπαϊκό και διεθνή ορίζοντα. Το παράδειγμα αυτό με ωθεί να κάνω τον αγώνα μου δυναμικά για να αναδείξω και να στηρίξω την επιχειρηματικότητα του νομού Ημαθίας αλλά και τις δυνατότητες που διαθέτει ο τόπος μας.
Είχαμε μία ουσιαστική συζήτηση ,κατα την οποία είδαμε όλα τα θέματα που ταλανίζουν για πολλά χρόνια τους ελεύθερους επαγγελματίες , επιχειρηματίες της Ημαθίας. Ανταλλάξαμε απόψεις και σε φιλικό κλίμα συζητήσαμε για την πολιτική επικαιρότητα αλλά και πόσο σημαντική είναι η αξιοποίηση σύγχρονων λύσεων για την ανάδειξη , προβολή και την εξωστρέφεια της Ημαθίας.

Στέλλα Αραμπατζή, Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες