Τάσος Μπαρτζώκας: Ραγδαίες εξελίξεις με τη γέφυρα «Κρασοπούλι» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Τάσος Μπαρτζώκας: Ραγδαίες εξελίξεις με τη γέφυρα «Κρασοπούλι»


Ξεκινούν αμέσως οι εργασίες, 54 μέτρα μήκος και δυνατότητα εξυπηρέτησης 30 τόνων ωφέλιμου φορτίου!


Με πρωτοβουλία του Τάσου Μπαρτζώκα, πραγματοποιήθηκε σήμερα νέα επίσκεψη του Αντιστράτηγου ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κλούβα-Διευθυντή της ΜΟΜΚΑ, υπεύθυνου για τη μελέτη, το συντονισμό και την επίβλεψη κατασκευής της γέφυρας «Κρασοπούλι» στον Παλαιό Πρόδρομο, παρουσία και του Δημάρχου Αλεξάνδρειας, κ. Π. Γκυρίνη. Αποφασίστηκε η κατασκευή υποστηρικτικού μηχανισμού μεσόβαθρου, ώστε να «σηκώνει» το μέγιστο δυνατό ωφέλιμο φορτίο, βάρους 30 τόνων!

Στόχος παραμένει όχι μόνο η βέλτιστη αποτελεσματικότητα, αλλά και η απόλυτη ασφάλεια των πολιτών που εξυπηρετούνται από τη διέλευση της γέφυρας. Η μελέτη για το μεσόβαθρο υπάρχει ήδη, ενώ το κόστος κατασκευής του θα το καλύψει ο Δήμος Αλεξάνδρειας, με διαδικασίες κατεπείγοντος.

Πολύ σημαντικό είναι ότι υπάρχει άριστος συντονισμός μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων, καθώς ο εργολάβος ξεκινά τις εργασίες το συντομότερο (την εβδομάδα μετά το Πάσχα). Αμέσως μετά θα στηθεί η μεταλλική γέφυρα, η οποία με τις προεκτάσεις στις εκατέρωθεν πλευρές της, θα φτάσει τα 54 μέτρα μήκος!

Ο Τάσος Μπαρτζώκας θα συνεχίσει μέχρι και την παράδοση της γέφυρας, στους πολίτες, να λειτουργεί ως αποτελεσματικός ενδιάμεσος κρίκος μεταξύ όλων των φορέων, διευκολύνοντας τη μεταξύ τους επικοινωνία, ενημερώνοντας διαρκώς τους πολίτες για την πορεία κατασκευής και ελέγχοντας ότι τηρούνται όλα τα σφιχτά χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί.  

 


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΤΣΟΥΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΤΣΟΥΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΣΟΥΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΊΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΒΙΑΣ

Post Bottom Ad

Σελίδες