Έκανε τον απολογισμό της τετραετία ο Τάσος Μπαρτζώκας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Έκανε τον απολογισμό της τετραετία ο Τάσος Μπαρτζώκας



Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε, στους δημοσιογράφους του Νομού Ημαθίας, ο Τάσος Μπαρτζώκας, κάνοντας τον απολογισμό των βουλευτικών πεπραγμένων του και παρουσιάζοντας το πρόγραμμά του, για την επόμενη θητεία του.

Ο υποψήφιος Βουλευτής εστίασε στις επιτυχημένες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις του, όπως την παρέμβαση για τη μείωση της προκαταβολής φόρου, την επιδότηση ρεύματος στις επιχειρήσεις, την ίδρυση Κέντρου Ψυχικής Υγείας, την χρηματοδότηση για ανακατασκευή του αρδευτικού αγωγού, επισημαίνοντας ότι εξαρχής ο στόχος του ήταν η αυθεντική εκπροσώπηση των συμφερόντων, των συμπολιτών του και του τόπου του.

Ανέλυσε τη βασική προγραμματική του εξαγγελία για Ίδρυση Νέας Ακαδημίας Σπουδών, στο πρότυπο της Σχολής Αριστοτέλη, με σύγχρονο και δημιουργικό τρόπο. Συγκεκριμένα, περιέγραψε μια νέα Ακαδημία, διασυνδεδεμένη με την εσωτερική και διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα, η οποία εκτός από τον ανθρωπιστικό, πολιτιστικό και τουριστικό χαρακτήρα της, θα αποτελεί πηγή εισοδήματος για την τοπική κοινότητα. Αποστολή της θα είναι να εξελιχθεί σε ολοκληρωμένο διεπιστημονικό κόμβο, τοποθετώντας την Ημαθία στο επίκεντρο της πολιτιστικής ανάπτυξης και των Δρόμων του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Ο Τάσος Μπαρτζώκας ολοκλήρωσε την αναφορά του, επιχειρηματολογώντας υπέρ του οφέλους της ίδρυσης της Νέας Ακαδημίας, εξηγώντας στους δημοσιογράφους ότι το επιτυχημένο υπόδειγμά της μπορεί να συνιστά τη «θεσμική μαγιά» για την αναθεώρηση της ίδρυσης ιδιωτικού Πανεπιστημίου στην Ημαθία, αλλά και την προεργασία για την ολοκληρωμένη οικονομική, πολιτιστική και τουριστική ανάπτυξη της Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες