Δίκη Άλκη Καμπανού: «Ζώα, ζώα!» αναφώνησε η μητέρα του ακούγοντας από την ιατροδικαστή για τα τραύματά του - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Δίκη Άλκη Καμπανού: «Ζώα, ζώα!» αναφώνησε η μητέρα του ακούγοντας από την ιατροδικαστή για τα τραύματά του


Η μητέρα του 19χρονου αντέδρασε ακούγοντας από την ιατροδικαστή τα τραύματα που επέφεραν το θάνατο του γιού της

Για δεύτερη συνεχή μέρα καταθέτει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η ιατροδικαστής Λήδα - Καλλιόπη Κοβάτση με την εξέταση της οποίας συνεχίζεται η δίκη των 12 κατηγορούμενων για τη δολοφονία του 19χρονου 'Αλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του.

Αρκετή ένταση υπήρξε στην συνέχεια της δίκης με την φορτισμένη συναισθηματικά μητέρα του να φωνάζει «ζώα, ζώα!» στην αίθουσα του δικαστηρίου προς τους δολοφόνους τους γιου της.Λίγο πριν, η ιατροδικαστής και διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ Λήδα – Καλλιόπη Κοβάτση, απαντώντας σε ερωτήματα των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων, ανέφερε αναλυτικά τα τραύματα που είχε ο Άλκης Καμπανός στο κεφάλι του, από την δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν το μοιραίο βράδυ στην οδό Θεοδώρου Γαζή.

Εμφανώς συγκλονισμένη, η μητέρα του Άλκη, η οποία παρακολουθεί τη δίκη και σήμερα είπε δύο φορές «ζώα», αναφερόμενη στους δράστες της επίθεσης στον αδικοχαμένο γιο της.

Τα ματωμένα ρούχα και το δρεπάνι

Μετά τα ματωμένα ρούχα του 'Αλκη και το δρεπάνι που επιδείχθηκαν χθες ως πειστήρια στο δικαστήριο, κατά την εξέταση της μάρτυρας - ιατροδικαστή, σήμερα επιδείχθηκε το μαχαίρι τύπου «κάραμπιτ» που χρησιμοποιήθηκε στην φονική επίθεση, για να διακριβωθεί εάν ταυτίζεται με τραύματα που διαπιστώθηκαν στα κάτω άκρα του αδικοχαμένου φοιτητή.


Η μάρτυρας κατέθεσε ότι το συγκεκριμένο όπλο είναι συμβατό με τραύμα στον αριστερό μηρό του 19χρονου, το οποίο όμως - σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά εύρηματα - ήταν «επιπόλαιο». Όσον αφορά, το μοιραίο χτύπημα στο δεξί μηρό του 'Αλκη, ήδη από χθες η κ. Κοβάτση ανέφερε ότι δεν είναι συμβατό ούτε με το «κάραμπιτ» ούτε με το δρεπάνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες