Τέσσερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας όταν βρέχει - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Τέσσερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας όταν βρέχει

 



 Οι περισσότεροι από εμάς όταν βρέχει βρίσκουμε ευκαιρία για... 

 
να πιούμε λίγο ζεστό κακάο ενώ απολαμβάνουμε σειρές και ταινίες στο Netflix ή διαβάζουμε ένα βιβλίο. Εκμεταλλευτείτε τον βροχερό καιρό αντί να γκρινιάζετε και περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε μια ρουτίνα αυτοεξυπηρέτησης. 

Ακολουθούν μερικές ιδέες που μπορούν να σας ξεκινήσουν μια καλή ρουτίνα αυτοφροντίδας παρά τη δυνατή βροχή:

Μαγειρέψτε κάτι ζεστό και ανακουφιστικό

Παραδεχτείτε το, όταν εκείνη η βροχή αρχίζει να πέφτει και ο αέρας γίνεται κρύος, σκέφτεστε ότι το κλασικό τσάι θα ήταν τέλειο για αυτόν τον καιρό.

Κάντε ένα ζεστό μπάνιο και απολέπιση

Ξέρετε τι λένε, ότι το πιο ιδιωτικό δωμάτιο σε κάθε σπίτι δεν είναι το υπνοδωμάτιο αλλά το μπάνιο. Κάνει παγωνιά έξω, αλλά φυσικά, δεν πρέπει να είναι μέσα για να φτιάξετε τη δική σας DIY ημέρα σπα, μπαίνοντας σε ένα ωραίο ζεστό μπάνιο ή ντους και ξεκινήστε την απολέπιση του δέρματός σας από πάνω προς τα κάτω.

Κάντε κάτι δημιουργικό

Εστιάστε στο να αφήσετε την ενέργειά σας να λάμψει και χρησιμοποιήστε την θετικά εκφραζόμενοι στην επιλογή της τέχνης σας. Ίσως γράψετε στο ημερολόγιό σας, ζωγραφίστε μια εικόνα, ασχοληθείτε με το ράψιμο κ.λπ. Είναι ένας κόσμος απεριόριστων ευκαιριών για να γεννήσετε μερικές ιδέες και να βελτιώσετε τη διάθεσή σας.

Καθαρίστε τον χώρο σας

Τώρα ξέρω ότι το καθάρισμα δεν ακούγεται τόσο χαλαρωτικό για κάποιους, αλλά η εργασία σε ένα ακατάστατο περιβάλλον είναι ακόμα πιο αγχωτικό από ό,τι φαντάζεστε. Σε αυτόν τον καιρό, ο καθαρισμός δεν είναι τόσο κουραστικός για τη σωματική και ψυχική σας υγεία όσο θα ήταν στον απίστευτο ζεστό καιρό. Σίγουρα θα έχετε περισσότερο κίνητρο για να τακτοποιήσετε το σπίτι σας εάν ο καιρός είναι αρκετά καλός, θα νιώσετε πιο ολοκληρωμένοι και περήφανοι αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εργασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες