Απεργία στον ΕΦΚΑ στις 7 Μαρτίου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

Απεργία στον ΕΦΚΑ στις 7 Μαρτίου

Απεργία στον ΕΦΚΑ στις 7 Μαρτίου 

Απεργιακή κινητοποίηση την Τρίτη 7 Μαρτίου προκήρυξε το ΔΣ της ΠΟΣΕ ΕΦΚΑ και η Ολομέλεια των προέδρων Πρωτοβάθμιων Συλλόγων.

Ο...  

 
Σύλλογος Εργαζομένων ΕΦΚΑ Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Μακεδονίας, κατά την ημέρα της απεργίας, θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη στον ΕΦΚΑ επί της οδού Αριστοτέλους 15, στις 11.00.

Τα αίτημα των εργαζόμενων του ΕΦΚΑ είναι, όπως περιγράφονται στη σχετική ανακοίνωση:

«Εκατοντάδες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού άμεσα στον ΕΦΚΑ, με ενίσχυση όλων των δομών πανελλαδικά.

Άμεση και σταθερή μισθολογική αύξηση σε όλους τους εργαζόμενους στον ΕΦΚΑ, με βάση τον πληθωρισμό – επαναφορά 13ου και 14ου μισθού.

Δεν θα επιτρέψουμε να μεταβληθεί ο ΕΦΚΑ σε οργανισμό εξαίρεσης από τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα, με στελέχωση των θέσεων ευθύνης Διευθυντών από μάνατζερ και "golden boys" με ειδικό-προκλητικό μισθολόγιο και πλήρως αναξιοκρατικές διαδικασίες.

Διαχείριση της ακίνητης περιουσίας του ΕΦΚΑ από τον ίδιο τον φορέα και τους ασφαλισμένους και συνταξιούχους του και όχι από μια Ανώνυμη Εταιρεία»

Καταληκτικά οι εργαζόμενοι στον ΕΦΚΑ τονίζουν ότι «μαζί με τους φορείς των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων θα διεκδικήσουμε λύσεις στα οξυμένα προβλήματα της Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες