Πλιάτσικο σε βαγόνια του ΟΣΕ – Τουλάχιστον 20.000 ευρώ οι ζημιές – ΦΩΤΟ


Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί οι κλοπές εμπορευμάτων από βαγόνια που σταθμεύουν στο Σταθμό Διαλογής στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις έχει πάρει το πλιάτσικο, μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, καθώς άγνωστοι εκμεταλλεύονται την ελλιπή φύλαξη του σταθμού και την «ακινησία» των τρένων.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το laikoyra.gr, χθες το βράδυ στον Σταθμό Διαλογής στην περιοχή του Κορδελιού άγνωστοι αφαίρεσαν εξαρτήματα από τα βαγόνια των ακινητοποιημένων τρένων.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι άγνωστοι κατάφεραν να κλέψουν ολόκληρα συστήματα πέδησης, τους συνδετήρες που ενώνουν τα βαγόνια και τα φρένα με σκοπό προφανώς να τα πουλήσουν. Μάλιστα, σύμφωνα με το τοπικό μέσο από την κλοπή του ενός συνδετήρα αποκολλήθηκε κι ένα βαγόνι από το τρένο.

Ειδικότερα, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας καυσίμων Petrolmak Νίκος Μοδιώτης τόνισε στο laikoyra.gr: «Δημιουργήθηκε ένα φαινόμενο τις τελευταίες ημέρες που δεν συνηθίζεται. Συγκεκριμένα, εκλάπησαν εξαρτήματα από βαγόνια, όπως συνδετήρες, καθώς και συστήματα πέδησης, δηλαδή το σύστημα των φρένων».

Όπως τόνισε ο ίδιος, το κόστος των ζημιών είναι μέχρι στιγμής τουλάχιστον 20.000 ευρώ.

 


0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε