Ενημερωτική εκδήλωση για το ΕΣΠΑ στο Επιμελητήριο Ημαθίας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Ενημερωτική εκδήλωση για το ΕΣΠΑ στο Επιμελητήριο Ημαθίας


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «Το ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» και συγκεκριμένα στην Π.Ε. Ημαθίας, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Ημαθίας στη Βέροια, ώρα 11.00 π.μ.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο την ενημέρωση για τα έως τώρα επιτεύγματα του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και για τα αποτελέσματα και οφέλη από τις δράσεις και τα έργα που ολοκληρώνονται. Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό, και απευθύνεται επίσης σε δικαιούχους, δυνητικούς δικαιούχους, κοινωνικούς και οικονομικούς εταίρους του Προγράμματος, φορείς εν γένει και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Επίσης, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για το περιεχόμενο του Προγράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας της νέας προγραμματικής περιόδου 2021-2027.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης και η Προϊσταμένη της Διαχειριστικής Αρχής κα Αγγελική Ωραιοπούλου.


Πρόγραμμα Ημερίδας

«Το ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας»
Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας
Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023
Συνεδριακή Αίθουσα Επιμελητηρίου Ημαθίας

11.00 – 11.15 / Προσέλευση
11.15 – 12.15 / 1η Ενότητα
Έναρξη / Χαιρετισμός Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ημαθίας, κ. Κωνσταντίνου Καλαϊτζίδη
Προβολή γεωγραφικού video ΠΕ Ημαθίας
Παρουσίαση της προόδου υλοποίησης του Προγράμματος ΕΣΠΑ Περιφέρειας Κεντρικής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες