Πρέπει να ξεπλένουμε τα πιάτα πριν το πλυντήριο; Απλές συμβουλές για οικιακές συσκευές - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Πρέπει να ξεπλένουμε τα πιάτα πριν το πλυντήριο; Απλές συμβουλές για οικιακές συσκευές

 


 
Αν υπήρχε manual γονέα, κάπου κοντά στο ζακέτα να πάρεις, θα βρίσκαμε το σβήσε τα φώτα. Είναι φράση που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές. Όχι ως τρόπος για να σώσουμε τον πλανήτη.
Μηδέ...  

 
ως μέθοδο εκπαίδευσης των παιδιών από τους γονείς, επί του ρομαντισμού.

Πάντα είχε να κάνει με το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος, όπως επιβεβαίωσε και μελέτη που είχε δημοσιευθεί το 2010.

Aπό τότε είχε γίνει κατανοητό πως συνηθίζουμε να επικεντρώνουμε στις περικοπές και όχι στη βελτιωμένη απόδοση, με συσκευές που ‘κινούνται’ προς αυτήν την κατεύθυνση. Μολονότι έχει αποδειχθεί πως δεν είναι αυτή η λύση (τα σβησμένα φώτα δεν είναι καν το ΤΟΡ10 των τρόπων που μας ‘γλιτώνουν’ λεφτά).

Έχουν περάσει 13 χρόνια από τότε που είχε τονιστεί η ανάγκη για καλά σχεδιασμένες προσπάθειες, ώστε να βελτιωθεί η κατανόηση του κοινού, σχετικά με τη χρήση και την εξοικονόμηση ενέργειας

Το 2023 εξακολουθούμε να συμπεριφερόμαστε στις συσκευές μας, σαν να ζούσαμε στο ‘60.

Να σου εξηγήσω. Δηλαδή, να σου εξηγήσει o αρθρογράφος της Washington Post, σε θέματα συμβουλών για το κλίμα, Michael J. Coren. Προηγουμένως, μίλησε με μηχανικούς, ειδικούς σε θέματα ενεργειακής απόδοσης και κατασκευαστές συσκευών.

Το ζητούμενο του ήταν να εντοπίσει τι ακριβώς κάνουμε λάθος τον τελευταίο μισό αιώνα, από όταν αυστηροποιήθηκαν τα πρότυπα για την πιστοποίηση των συσκευών ως ενεργειακά αποδοτικών προϊόντων.

Παρέμειναν εν τω μεταξύ, αυστηρά και στις ΗΠΑ, παρότι ο Donald Trump έκανε ό,τι μπορούσε για να δώσει στο λαό την ελευθερία στην απεριόριστη χρήση ενέργειας και νερού. Ο Joe Biden όχι μόνο αντέστρεψε όλες τις σχετικές αποφάσεις, αλλά έκανε ακόμα πιο αυστηρά τα μέτρα.

Κλιματική κρίση λέγεται.

Οι συσκευές μπορούν να εξοικονομήσουν ενέργεια και χρόνο μόνο αν τις χρησιμοποιούμε σωστά...

διαβάστε όλες τις συμβουλές στο ourlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες