Η υπ. βουλευτής Ημαθίας Ολυμπία Αποστόλου, ομιλήτρια σε ημερίδα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών


Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ημερίδα για την επισιτιστική κρίση και την ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών από το Ινστιτούτο για τη Σοσιαλδημοκρατία InSocial,την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου.


Ανάμεσα στους ομιλητές, η Ημαθιώτισσα Ολυμπία Αποστόλου, υποψήφια βουλευτής Ημαθίας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής.


Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρώην Υπουργός και επικεφαλής του Ινστιτούτου, καθηγητής Νίκος Χριστοδουλάκης, ενώ το συντονισμό ανέλαβε ο Επιστημονικός Διευθυντής, κ. Γιώργος Παπούλιας.

Ο πρώτος ομιλητής, ο καθηγητής του Α.Π.Θ. και σύμβουλος της Παγκόσμιας Τράπεζας Δημήτρης Ψαλτόπουλος, παρουσίασε στοιχεία και ανέλυσε διεξοδικά τις πιθανές επιπτώσεις της επισιτιστικής κρίσης που προκαλεί ο πόλεμος στην Ουκρανία στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.

Η Ολυμπία Αποστόλου μίλησε για τις παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο αγροδιατροφικός τομέας και τις ελληνικές ιδιαιτερότητες που δυσχεραίνουν την αντιμετώπισή τους. Στη συνέχεια, ανέλυσε πολιτικές που πρέπει να ακολουθηθούν για να μπορέσει η Ελλάδα να λύσει τα χρόνια προβλήματά της και να αναπτύξει δυναμικά τον απαραίτητο αυτό τομέα της ζωής και της οικονομίας.

Ο κ. Χριστόδουλος Αντωνιάδης, Πρόεδρος GAIA Επιχειρείν, ανέλυσε τα πλεονεκτήματα της συμβολαιακής γεωργίας στον αγροτικό τομέα

Τέλος, η κ. Λίνα Αγγελοπούλου, αναπληρώτρια τομεάρχης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής και δικηγόρος του ΕΛΓΑ μίλησε για τα προβλήματα που δυσχεραίνουν το έργο του Οργανισμού και τα οφέλη από την ανάπτυξη συνεργατικών σχημάτων.

Την τοποθέτηση της Ολυμπίας Αποστόλου μπορείτε να παρακολουθήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://youtu.be/cfxFJvW1lIU?t=2441Ολυμπία Αποστόλου

Υποψήφια Βουλευτής Ημαθίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κίνημα Αλλαγής

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε