Αναγνώστης - Πλήρης εγκατάλειψη τα Ριζώματα


Σας στέλνω τις παρακάτω φωτογραφίες για να αναδείξω το πρόβλημα με την πλατεία των Ριζώματων. Από ότι βλέπετε αυτή είναι η πλατεία σε ένα χωριό του Δήμου Βέροιας το 2023 ή 1940;Δεν νομίζω ότι έχει καμία διαφορά..Πλήρης εγκατάλειψη.

Από ότι γνωρίζω για την πλατεία έχει γίνει μελέτη για ανακατασκευή από την προηγούμενη 4ετια... Αλλά δεν έχει γίνει τίποτα.

Εμεινε στα σχέδια Επιπλέον τα παγκάκια είναι σπασμένα και δεν έχουν συντηρηθεί την τελευταία 4ετια... Μάλλον για τον Δήμο Βέροιας τα χωριά είναι ανύπαρκτα. ... Ίσως τα Ριζώματα και τα υπόλοιπα χωριά στα Πιερια όρη είναι μακριά για τον Δήμο..

Ακόμα θέλω να αναφέρω ότι η παιδική χαρά του χωριού εδώ και καιρό είναι κλειστή χωρίς εμφανές πρόβληματα. .
Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

1 Σχόλια

  1. Χειμώνας Αθανάσιος9:24 π.μ.

    Είναι η πλατεία η οποία θα γινόταν ανάπλαση σε μνήμη του Γεωργίου Κουτσαντά απο την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πέρασαν σχεδόν 17 έτη από τον θάνατο του και πολλοί είναι αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν την "φιλία" μαζί του . Κατά τα άλλα ο απολογισμός της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Παλαιάς Νομαρχίας όλα αυτά τα έτη εμφανίζει εκατοντάδες έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε