Βεσυρόπουλος -Το έργο μας στον τομέα της Κρατικής Αρωγής είναι καινοτόμο, πλούσιο, ορατό και κυρίως μετρήσιμο. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Βεσυρόπουλος -Το έργο μας στον τομέα της Κρατικής Αρωγής είναι καινοτόμο, πλούσιο, ορατό και κυρίως μετρήσιμο.


Από τη σημερινή συνέντευξη Τύπου για την Κρατική Αρωγή, σχετικά με τη στήριξη επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές. Κατά την τοποθέτησή μου, αναφέρθηκα, στα εξής μέτρα που ενεργοποιήθηκαν από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με σκοπό την αντιμετώπιση των δυσχερειών που προκαλούνται από φυσικές καταστροφές:

✔️ Θέσπιση ειδικών καθεστώτων, για τη χορήγηση ενισχύσεων σε επιχειρήσεις με έμμεσες οικονομικές απώλειες σε περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές. Ειδικότερα χορηγήθηκαν ενισχύσεις και σε επιχειρήσεις που επλήγησαν λόγω πανδημίας και ταυτόχρονα υπέστησαν μεγάλες οικονομικές απώλειες, που έγιναν εντονότερες μετά από τις φυσικές καταστροφές του 2021.

✔️ Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2021, στις περιοχές της Κρήτης που επλήγησαν από το σεισμό του Σεπτεμβρίου του 2021, στις περιοχές της Σάμου, Ικαρίας και Χίου που επλήγησαν από το σεισμό στις 30/10/20 και στις περιοχές της Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Γρεβενών, Κοζάνης που επλήγησαν από το σεισμό στις 03/03/21.

✔️ 6μηνη παράταση στην καταβολή οφειλών προς τη Φορολογική Διοίκηση, πλέον και εξατομικευμένα σε συγκεκριμένα φυσικά και νομικά πρόσωπα που επλήγησαν από συγκεκριμένη φυσική καταστροφή.

Το έργο μας στον τομέα της Κρατικής Αρωγής είναι καινοτόμο, πλούσιο, ορατό και κυρίως μετρήσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες