Σύσκεψη Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.Π.Π.) Δήμου ΒέροιαςΣυνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.Π.Π.) Δήμου Βέροιας, με θέμα «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από Πλημμύρες – Χιονοπτώσεις και Παγετό», πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας.
Στη συνεδρίαση στην οποία προέδρευσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Παπαδόπουλος, συμμετείχαν εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, του Δασαρχείου Βέροιας, του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ημαθίας. Επίσης συμμετείχαν εκπρόσωποι των Διευθύνσεων Περιβάλλοντος & Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, της Δημοτικής Αστυνομίας, της ΔΕΥΑΒ, Κοινοτήτων και εθελοντικών οργανώσεων.
Στην σύσκεψη εξετάστηκαν τα θέματα που αφορούν σε:
Απολογισμό δράσεων πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από Πλημμύρες –Χιονοπτώσεις και Παγετό από τους συμμετέχοντες φορείς.
Αμοιβαία ενημέρωση από τα μέλη του Σ.Τ.Ο.Π.Π. για την αντιμετώπιση κινδύνων από Πλημμύρες – Χιονοπτώσεις και Παγετό και την ετοιμότητα στη λήψη μέτρων και δράσεων πολιτικής προστασίας. 
Καταγραφή των αναγκαίων δράσεων και μέτρων πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από Πλημμύρες – Χιονοπτώσεις και Παγετό και προτάσεων για την υλοποίησή τους.
Αμοιβαία ενημέρωση για τη διαθεσιμότητα δυναμικού πόρων και μέσων των φορέων που εκπροσωπούνται στο Σ.Τ.Ο.Π.Π., για την υλοποίηση των δράσεων για την αντιμετώπιση κινδύνων από Πλημμύρες – Χιονοπτώσεις και Παγετό.

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε