Δολοφονία Άλκη Καμπανού: «Πήγαν για να βλάψουν…» – Συγκλονίζει η μαρτυρία αστυνομικού

 


Στο χρονικό των συλλήψεων των 12 κατηγορουμένων, τις πρώτες αντιδράσεις και τις θέσεις που μετέφεραν στους αστυνομικούς ως προς τον βαθμό εμπλοκής τους στην άγρια οπαδική επίθεση, αλλά και όσα προηγήθηκαν αυτής, αναφέρθηκε αστυνομικός του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

«Πήγαν για να βλάψουν…», ανέφερε σε σχετική ερώτηση της πολιτικής αγωγής, ενώ αναφορικά με τη θέση που διατύπωσαν οι κατηγορούμενοι ως προς τα θανατηφόρα χτυπήματα του 19χρονου ανέφερε: «Όσοι παραδέχθηκαν ότι χτύπησαν, είπαν ότι χτύπησαν τον κολλητό του».

«Επέζησε χάρη στην άμεση ανταπόκριση του ΕΚΑΒ»

Για τον τραυματισμένο φίλο του Άλκη, ο μάρτυρας σημείωσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι «επέζησε χάρη στην άμεση ανταπόκριση των διασωστών του ΕΚΑΒ, διαφορετικά ενδεχομένως να είχε κι αυτός μοιραία κατάληξη».

Ένταση επικράτησε προς στιγμήν, όταν ο μάρτυρας αναφέρθηκε στο ποινικό παρελθόν του 12ου κατηγορούμενου («κατηγορήθηκε για ληστεία»), με τον συνήγορο πολιτικής αγωγής να απευθύνεται προς τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο, λέγοντάς του «τι με κοιτάζεις έτσι» και συγγενείς του Άλκη να του φωνάζουν να σκύβει το κεφάλι.

 Η δίκη διεκόπη για λίγη ώρα και θα συνεχιστεί με την εξέταση του ίδιου μάρτυρα.

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε