Η Βέροια σε μία ανθρώπινη αλυσίδα βοήθειας στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και Συρίας


Μία ανθρώπινη αλυσίδα για την αποστολή βοήθειας προς τους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και Συρίας, έστησαν τις τελευταίες μέρες σύλλογοι, φορείς, ιδιώτες και επιχειρήσεις της Βέροιας.
Η προσφορά των δημοτών και η ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Δήμου Βέροιας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, υπήρξε άμεση και πολύτιμη, γεγονός που αποδεικνύεται από τον μεγάλο όγκο των πακέτων τα οποία συγκεντρώθηκαν μέσα σε τρεις μόλις ημέρες.
Την Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023, δύο φορτηγά γεμάτα κουβέρτες, παπλώματα, σκουφιά, γάντια, υγειονομικό υλικό, βρεφικές τροφές και γάλατα μακράς διαρκείας, αναχώρησαν από το κτίριο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Δήμου Βέροιας με τελικό προορισμό τις πληγείσες από τους φονικούς σεισμούς περιοχές της Τουρκίας και Συρίας. Τη διαδικασία επέβλεψαν ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, κα Γεωργία Μπατσαρά.
Η συλλογή και κατανομή των ειδών έγινε από υπαλλήλους της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, της ΚΕΠΑ και της Τεχνικής Υπηρεσίας. Ο Δήμος Βέροιας ευχαριστεί θερμά όλους τους δημότες της πόλης, καθώς με την προσφορά τους υλοποιήθηκε αυτή η σημαντική δράση αλληλεγγύης.

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε