Ένα δικό μας παιδί στον ΠΑΟΚ-Σιδηροπούλου: «Ο στόχος είναι πάντα ένας στον ΠΑΟΚ! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Ένα δικό μας παιδί στον ΠΑΟΚ-Σιδηροπούλου: «Ο στόχος είναι πάντα ένας στον ΠΑΟΚ!


Η Αναστασία Σιδηροπούλου κόρη του Γιάννη Σιδηροπούλου πρόεδρο της πατρίδας είναι ένα από τα παιδιά που διαπρέπει στο ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στον ΠΑΟΚ... Διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσε


Η συνέντευξη της νεαρής παίκτριας στην FORZA

Αποτελεί μια εκ των εκπροσώπων της νέας γενιάς των «ασπρόμαυρων» πρωταθλητριών. Πριν καλά- καλά κλείσει τα 18 της χρόνια, η Αναστασία Σιδηροπούλου διανύει τη δεύτερη της χρονιά στον ΠΑΟΚ. Η ταλαντούχα χαφ μιλά στη FORZA για την παρουσία της στον Δικέφαλο, αλλά και για την ξεχωριστή εμπειρία της σουίτας της Τούμπας.

Ποιες οι εντυπώσεις σου μετά από περίπου ενάμιση χρόνο στον ΠΑΟΚ;


«Πραγματικά η πρώτη μου χρονιά στον ΠΑΟΚ ήταν πολύ όμορφη. Απευθείας είδα τη διαφορά επιπέδου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τις υπόλοιπες ομάδες. Από τους προπονητές που είναι άριστα καταρτισμένοι, μέχρι τις παίκτριες που είναι πραγματικά επαγγελματίες και συναγωνίζονται. Όλο το περιβάλλον του ΠΑΟΚ είναι διαφορετικό. Ο στόχος είναι πάντα ένας, και όλοι έχουμε εστιάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και το να προχωρήσουμε στο Champions League».



Πως είναι να προπονείστε στις ίδιες εγκαταστάσεις με την ανδρική ομάδα;

«Είναι κάτι πολύ σημαντικό γιατί δείχνει τι θέληση ολόκληρου του οργανισμού του ΠΑΟΚ να υποστηριχθεί το ποδόσφαιρο γυναικών, κάτι που δεν γίνεται σε μεγάλο βαθμό στη χώρα μας. Μας δόθηκε η ευκαιρία και με αυτές τις παροχές μας δίνονται τα εργαλεία να δείξουμε ακόμα περισσότερα πράγματα στο γήπεδο».

Τι εμπειρία ήταν για εσάς το να βρεθείτε στην προεδρική σουίτα της Τούμπας, στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ;

«Και από αυτό φαίνεται ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι δίπλα μας και ότι θέλουν να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο γυναικών. Ήταν ωραίο που βρεθήκαμε στην προεδρική σουίτα της Τούμπας στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Μας έδειξαν ότι νοιάζονται για εμάς».

Τι διαφορές συναντάς στον εαυτό σου, από τη στιγμή που εντάχθηκες στην ομάδα και έπειτα;

«Έχω δει μεγάλη βελτίωση από τη στιγμή που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Τόσο οι προπονητές, όσο και οι παίκτριες και ο μεταξύ μας ανταγωνισμός με βοήθησαν να γίνω αρκετά καλύτερη. Εγώ έχω στόχο να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ και για να γίνει αυτό πρέπει να βελτιωθώ. Αγαπώ την ομάδα, οπότε ο μεγάλος μου στόχος είναι να βελτιωθώ τα επόμενα χρόνια για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους».

Τι περιλαμβάνει η καθημερινότητα σου;

«Φέτος η χρονιά ιδιαίτερη, καθώς πηγαίνω στην τρίτη Λυκείου. Οπότε η ημέρα ξεκινάει με το σχολείο και στη συνέχεια ξεκινάω απευθείας από τη Βέροια για τη Θεσσαλονίκη, για την προπόνηση. Προκειμένου να μην χάνω χρόνο φροντίζω να διαβάζω κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Αυτό γίνεται τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας».

Πως ανταπεξέρχεσαι σε ένα τέτοιο πρόγραμμα;

«Καταλαβαίνω ότι το πρόγραμμα ακούγεται δύσκολο και απαιτητικό. Ωστόσο αγαπάω το ποδόσφαιρο και με χαλαρώνει, όπως επίσης θέλω να είμαι εντάξει και στις υποχρεώσεις μου στο σχολείο. Θεωρώ ότι είμαι ένας οργανωτικός άνθρωπος και για αυτό ανταπεξέρχομαι σε σχολείο και ομάδα».

Τι θέλεις να σου φέρει του 2023;

«Θα ήθελα να σπουδάσω ιατρική ή φυσικοθεραπεία. Ο στόχος είναι να γίνω αθλίατρος. Έχει άμεση σχέση με το ποδόσφαιρο, οπότε στοχεύω εκεί, ξέροντας ότι είναι απαιτητικό. Οπότε ο πρώτος στόχος του 2023 είναι να περάσω στη σχολή που επιθυμώ. Ποδοσφαιρικά, θέλω να βελτιωθώ όσο μπορώ, προκειμένου να βοηθήσω με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα μου. Μεγάλος στόχος είναι να ζω τη ζωή μου χαρούμενα, κάθε χρόνο αυτό θέλω».

Ποια στιγμή ξεχωρίζεις από την περασμένη χρονιά;

«Πραγματικά, ακόμα και οι προπονήσεις με την ομάδα μου έδωσαν μεγάλη χαρά. Το να αγωνίζομαι στα παιχνίδια, είτε αυτά είναι ντέρμπι είτε όχι είναι κάτι ξεχωριστό. Σίγουρα ήταν σημαντική στιγμή και το παιχνίδι που κλειδώσαμε τον περσινό τίτλο, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να διαλέξω».

πηγή: FORZA

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο αγάπη μου

Ανώνυμος είπε...

μπραβο κοριτσαρα μασ εισαι μια ηρεμη δυναμη φιλια κωστασ πελαγια

Post Bottom Ad

Σελίδες