Κώστας Καλαϊτζίδης -Αξιοποιήσαμε και αξιοποιούμε στο έπακρο τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης γιατην ανάπτυξη του τόπου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Κώστας Καλαϊτζίδης -Αξιοποιήσαμε και αξιοποιούμε στο έπακρο τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης γιατην ανάπτυξη του τόπου


Παρουσιάσαμε σήμερα στη Βέροια, μαζί με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, τις έως τώρα δράσεις και έργα που σχετίζονται με το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΣΠΑ 2014-2020) στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και των ωφελειών προς τον τόπο και τους πολίτες, από τα αυτά τα έργα.Αξιοποιήσαμε και αξιοποιούμε στο έπακρο τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης γιατην ανάπτυξη του τόπου, για σύγχρονες υποδομές, για την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων της περιοχής μας, για την στήριξη της αγοράς και της επιχειρηματικότητας της Ημαθίας.
Αναφέρθηκα ενδεικτικά στη συνεργασία που έχουμε στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ με τους Δήμους Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας κάνοντας έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, έργα φωτισμού και αναπλάσεων, έργα προστασίας του περιβάλλοντοςμέσω βιολογικών καθαρισμών και ανάδειξης πράσινων σημείων.Μέσω του ΕΣΠΑ κάναμε τη νέα πτέρυγα του νοσοκομείου Βέροιας και το εξοπλίσαμεμε σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα.



Είναι έργο δικό μας, έργο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Έργα δικά μας είναι και το υπέρλαμπρο νέο Μουσείο των Αιγών και η ανάδειξη του ανασκαφικού έργου στην περιοχή της Βεργίνας. Όλα χρηματοδοτήθηκαν από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Όπως και η αναστήλωση της Παλιάς Μητρόπολης στη Βέροια αλλά και η ανάδειξη του Βήματος του Αποστόλου Παύλου. Όλα αυτά είναι έργα δικά μας, είναι έργα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Όλα αυτά είναι έργα που εμείς κάναμε αξιοποιώντας το ΕΣΠΑ και τους ευρωπαϊκούς πόρους. Δεν είναι όμως μόνο αυτά. Είναι και οι διάφορες κοινωνικές δράσεις που αναπτύξαμε και κοινωνικοί φορείς της Ημαθίας που τους στηρίξαμε, που τους χρηματοδοτήσαμε μέσω του ΕΣΠΑ Είναι τα έργα της ψηφιακής αναβάθμισηςΕίναι η δράσεις μας για τον επιχειρηματικό κόσμο, τους ανθρώπους της αγοράς, πουτους στηρίξαμε για να ανταπεξέλθουν από τις οδυνηρές συνέπειες της υγειονομικής κρίσης, αντλώντας επίσης χρήματα μέσω του ΕΣΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Τα έργα του ΕΣΠΑ στην Ημαθία είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα που δείχνει έμπρακτα τον υψηλό αναπτυξιακό σχεδιασμό μας, για τον τόπο και τους πολίτες του. Λέμε λίγα και κάνουμε πολλά. Και στον ίδιο δρόμο συνεχίζουμε στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα σχεδιάζοντας ΜΑΖΙ την επόμενη ημέρα της Ημαθίας και όλης της Κεντρικής Μακεδονίας. Την Ημαθία της νέας εποχής, την Ημαθία όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες