Συνάντηση Τάσου Μπαρτζώκα με τους δημοσιογράφους της Ημαθίας: Συνεχίζω βάζοντας πάνω απ’ όλα τον τόπο μου και τους συμπολίτες μου- Ζητάω την καλόπιστη κριτική σας για να γίνομαι καλύτερος! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Συνάντηση Τάσου Μπαρτζώκα με τους δημοσιογράφους της Ημαθίας: Συνεχίζω βάζοντας πάνω απ’ όλα τον τόπο μου και τους συμπολίτες μου- Ζητάω την καλόπιστη κριτική σας για να γίνομαι καλύτερος!


Τους δημοσιογράφους της Ημαθίας υποδέχθηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας, σε μία συνάντηση που είχε, τόσο χαρακτήρα απολογισμού των πεπραγμένων του ως Βουλευτή και του Κυβερνητικού Έργου, αλλά και για να εκφράσει τις ευχαριστίες του για την πολυετή συνεργασία τους, δηλώνοντας ότι «η στήριξη σας είναι πολύτιμη για να συνεχίζω να εκπροσωπώ τα συμφέροντα του τόπου μου και η καλόπιστη κριτική σας απαραίτητη, για να γίνομαι πιο αποτελεσματικός».  
Ο Τάσος Μπαρτζώκας αποτύπωσε συνοπτικά το Κυβερνητικό Έργο, εστιάζοντας στη μείωση της φορολογίας, την αποκλιμάκωση της ανεργίας και την αύξηση στο ΑΕΠ, τη διπλή αύξηση του κατώτατου μισθού, τονίζοντας παράλληλα πτυχές όλων των μεταρρυθμίσεων και του κοινωνικού προσήμου τους. Επεσήμανε ότι η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έλαβε χώρα εν μέσω πολλαπλών, απρόβλεπτων και εισαγόμενων κρίσεων «ωστόσο η χώρα κρατήθηκε όρθια και βγαίνει δυνατότερη από αυτές», υπογραμμίζοντας ότι το στοίχημα της επόμενης τετραετίας, είναι η σημαντική αύξηση των μισθών.
Ο Βουλευτής προχώρησε σε ένα σύντομο απολογισμό της κοινοβουλευτικής δραστηριότητάς του, αναλύοντας τις παρεμβάσεις του για τη μείωση της φορολογίας των επαγγελματιών, τις επανειλημμένες πρωτοβουλίες του για την τραπεζική χρηματοδότησή τους, τις κινήσεις στήριξης προς τον αγροτικό κόσμο. Επεσήμανε ότι «με την υποστήριξη του κόσμου καταφέραμε πολλά», εστιάζοντας στην χρηματοδότηση που εξασφάλισε για σημαντικά αρδευτικά έργα, τη συμβολή του στην επίλυση των προβλημάτων των Δασικών Χαρτών και τη δημιουργία του Κέντρου Ψυχικής Υγείας, αναφέροντας ότι «για εμένα πάνω απ’ όλα είναι ο τόπος μου. Δεν υπολογίζω ούτε το κομματικό ούτε το προσωπικό κόστος». Ακόμη, εστίασε στις κοινωνικές πρωτοβουλίες του -πολλές από τις οποίες εισακούστηκαν και υλοποιήθηκαν- αναφέροντας ότι στόχος του είναι «μια συμπεριληπτική κοινωνία, που βάζει σε πρώτο πλάνο τα δικαιώματα των ΑμΕΑ και των ευάλωτων πληθυσμών, την ισότητα και την ισότιμη πρόσβασή τους, σε όλα τα κοινωνικά αγαθά».
Από τη συζήτηση δεν μπορούσε να απουσιάζει ο σχεδιασμός του Βουλευτή, για την επόμενη μέρα της Ημαθίας. Ο Τάσος Μπαρτζώκας ξεδίπλωσε το όραμά του για μια εξωστρεφή Ημαθία, η οποία εκμεταλλεύεται στο έπακρον τις πολλές δυνατότητές της. Μίλησε για τις ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες για προώθηση του τουρισμού, εστιάζοντας στο χτίσιμο μιας ενιαίας ταυτότητας του τουριστικού της προϊόντος, την οποία προωθεί εδώ και καιρό με τις παρεμβάσεις του. Τόνισε ότι ο τουρισμός στην Ημαθίας δεν είναι μια μεγαλεπήβολη ιδέα χωρίς αντίκρισμα. Είναι ένα εφαρμόσιμο όραμα, που καλεί όλους τους φορείς να ενωθούν για την πραγματοποίησή του, με προϋπόθεση να σκεφτόμαστε «έξω από το κουτί», δουλεύοντας σκληρά για να «κάνουμε την Ημαθία ξανά σπουδαία»

Ο σύνδεσμος για το βίντεο της συνάντησης: https://youtu.be/8gbr2_f5Jtw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες