Μπράβο στα παιδιά -Δείτε τι έκαναν δύο άτομα από την Βέροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Μπράβο στα παιδιά -Δείτε τι έκαναν δύο άτομα από την Βέροια


Για πρώτη φορά στη Βέροια, δύο λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών αναρωτήθηκαν πως θα ήταν να έπαιζαν το δικό τους βίντεοπαιχνιδι!! Έτσι και αποφάσισαν να περάσουν στην πράξη και δημιουργήθηκε μια δοκιμαστική έκδοση (Alpha version) του "NUKI"!


Ο "Nuki" ο βασικός χαρακτήρας του παιχνιδιού φορώντας μια στολή που του έραψε η γιαγιά του η οποία ήταν η Κλωθό , μια από τις 3μοιρες, αποκταει δυνάμεις με τις οποίες καλείται να σώσει το χωριό και ειδικά τα μικρά παιδιά του χωριού από το κακό που έχουν καταληφθεί. Μετα άπο μια σειρά μαχών και γρίφων ο "Nuki" βρίσκει τη μοίρα του!!
Οι δημιουργοί του "Nuki" Δημήτρης Ανδρεάδης και Γιώργος Παπανικολάου δημιούργησαν μια ομάδα που λέγεται "Moon Dagger studio" και το πρώτο βίντεο παρουσίασης δημοσιεύτηκε όπως επίσης και το διαθέσιμο link για free download του παιχνιδιου.
Παίξτε το παιχνίδι free και αφήστε τα σχόλια σας ώστε ο "Nuki" να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερος.

"Download Game"
https://moondagger.itch.io/nuki

Facebook Page

Video teaser


Το δύσκολο κομμάτι του project είναι πως δημιουργήθηκε από δύο άτομα μόνο, στον ελεύθερο χρόνο τους διότι εργάζονται. Ένας προγραμματιστής για όλες τις ρυθμίσεις και ένας 3d generalist για τα γραφικά και το animation. Και όλα τα αντικείμενα είναι σχεδιασμένα και δημιούργημενα από το μηδέν και όχι αγορασμένα. Γενικώς στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλές παραγωγές Video games. Στόχος μας να γίνει ο "Nuki" ένα ολοκληρωμένο αξιόλογο παιχνίδι που να μν έχει τίποτα να ζηλέψει από παραγωγές εξωτερικού. Γιαυτό τον λόγο δώθηκε κ η Alpha έκδοση στον κόσμο μόλις ήταν έτοιμη έτσι ώστε να πάρουμε και κριτικές αλλά και να βρούμε σημεία βελτίωσης!!

Φωτογραφικο υλικό μπορείτε να βρείτε στην σελίδα μας που είναι στα links που σας έστειλα και να επιλέξετε ότι θελετε.

Ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας!
Η ομάδα του Moon Dagger studio!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες