Αν είσαι λίγο άτυχη στον έρωτα μάλλον ανήκεις σε ένα από αυτά τα τέσσερα ζώδια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Αν είσαι λίγο άτυχη στον έρωτα μάλλον ανήκεις σε ένα από αυτά τα τέσσερα ζώδια

 

Όπως δήλωσε η αστρολόγος Kacey Musgraves στο Elite Daily, “ο έρωτας είναι άγριο πράγμα”. ΟΚ, οι σχέσεις χρειάζονται δουλειά, αλλά δουλειά και από τις δύο πλευρές. Αν, λοιπόν, νιώθεις ότι συνεχώς ερωτεύεσαι τα λάθος άτομα και προσπαθείς να κάνεις όλη τη δουλειά μόνη σου, μάλλον ανήκεις σε αυτά τα τέσσερα ζώδια.

Καρκίνος
Σύμφωνα με τη Musgraves, οι Καρκίνοι σε θέματα έρωτα ρισκάρουν τα πάντα. Δε φταίνε, απλά έτσι ερωτεύονται. Είναι στη φύση τους να πηγαίνουν μέχρι το τέρμα συναισθηματικά. Δεν υπάρχει μέση οδός για εκείνους. Τους παίρνει αρκετό χρόνο να συνέλθουν μετά από έναν χωρισμό. Επίσης, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως ακριβώς τα θέλουν σε μια σχέση, νιώθουν αρκετά άτυχοι.

Παρθένος
Η ατυχία των Παρθένων στον έρωτα είναι διπλή. Αρχικά, όταν ερωτεύονται, το κάνουν τόσο αγνά, που τους είναι δύσκολο να ξαναερωτευτούν. Παρόλο που παραμένουν ανοιχτοί και αισιόδοξοι με το να ξαναβρούν την αγάπη, πριν μπουν σε μια νέα σχέση, ξέρουν ότι θα χρειαστεί να φιλήσουν αρκετούς λάθος βατράχους. Αυτό σαν σκέψη και μόνο δε φέρνει και πολύ τύχη.

Αιγόκερως
Με κυβερνήτη τον Κρόνο, οι Αιγόκεροι είναι αρκετά σοβαροί τύποι. Δεν είναι ακριβώς άτυχοι στον έρωτα, αλλά αν το timing είναι λάθος, τότε ναι. Η τύχη τους δεν είναι και η καλύτερη. Ίσως να γνωρίσουν τον σωστό τύπο τη λάθος στιγμή. Ή να γνωρίσουν τον λάθος τύπο τη στιγμή που πρέπει. “Μιλώντας για τον χρόνο, είναι με το μέρος των Αιγόκερων. Έτσι οποιεσδήποτε ανατροπές και να αντιμετωπίσουν στον έρωτα θα επανορθωθούν και με το παραπάνω μετά τα 30 τους χρόνια”.

Ιχθύς
Η ατυχία των Ιχθύων είναι η προθυμία τους να αποφεύγουν να δουν την κακή πλευρά των ανθρώπων. Με το ροζ φίλτρο που βάζουν σε όλα, αυτοί οι τύποι τείνουν να εξιδανικεύουν άσχημα χαρακτηριστικά. Επίσης, έχουν και μια έμφυτη τάση για αυτοθυσία. “Ευτυχώς οι Ιχθύες τείνουν να “αναρρώνουν” σχετικά γρήγορα και να αφήνουν πίσω τους το παρελθόν”, είπε η Kacey Musgraves.

Πέραν το ζωδίων βέβαια, ο καθένας από εμάς μπορεί να αντιμετωπίσει ατυχίες στον έρωτα. Αυτό είναι απόλυτα φυσικό. Το θέμα είναι να θυμόμαστε δύο πράγματα. Πρώτον, ότι όλα είναι θέμα διαχείρισης. Δεύτερον, ότι είναι θέμα χρόνου η τύχη να αλλάξει προς το καλύτερο και να κερδίσουμε εμείς την παρτίδα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες