Ο Αντώνης Μαρκούλης δίνει μάχη για τα κόκκινα δάνεια


Στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου συζητήθηκε σήμερα το θέμα της νομιμοποίησης ή μη των εταιρειών διαχείρισης «κόκκινων δανείων» να προχωρούν σε πλειστηριασμούς.
Ο γνωστός δικηγόρος της Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης δίνει ακόμα μια μάχη στα δικαστήρια για τους πλειστηριασμούς...

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από νωρίς το πρωί έχουν καλέσει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, δεν αναμένεται να υπάρξει απόφαση σήμερα, ενώ νωρίτερα υπήρξε και αίτημα αναβολής από τον δικηγορικό σύλλογο Αιγίου, το οποίο απορρίφθηκε ομόφωνα από το δικαστήριο.

Ο Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος και όχι ο Εισαγγελέας ΑΠ Ισίδωρος Ντογιάκος, θα είναι ο εισαγγελέας, που θα κάνει την εισήγηση.

Έξω από το ανώτατο δικαστήριο είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, που διαμαρτύρεται για την άρση του μέτρου προστασίας. Κρατώντας πανό με συνθήματα όπως «πρώτα οι πολίτες, όχι οι τραπεζίτες» ζητούν άμεσα λύση στο πρόβλημά τους.


Στη συγκέντρωση βρίσκονταν και βουλευτές και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και κόσμος του ΠΑΜΕ και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε