Έτοιμο το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία αναμένονται ανακοινώσεις


Στην τελική ευθεία βρίσκονται όλα τα κόμματα για τα ψηφοδέλτια τους...
Όπως λένε οι πληροφορίες μας έκ των Αθηνών η λίστα των υποψηφίων  του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία έχει κλείσει και σε λίγες ημέρες θα γίνουν οι ανακοινώσεις...
Καρασαρλίδου-Τόλκας-Μαρκούλης-Τσαπαρόπουλος είναι σίγουρα στην λίστα των υποψηφίων...
Άλλες δύο γυναίκες θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία οι οποίες ακόμα δεν είναι γνωστές...
Ακούγονται φυσικά κάποια ονόματα γυναικών αλλά δεν έχουν ιδιαίτερη αναγνωρισιμότητα και μπαίνουν στο ψηφοδέλτιο για συμπλήρωμα..
Οι πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν τα ψηφοδέλτια να είναι ανανεωμένα σε ένα πολύ υψηλό ποσοστό, όπως και το να πιστοποιούν την αμφίπλευρη διεύρυνση, προς τα Αριστερά αλλά και προς το Κέντρο.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Πολιτική Γραμματεία που θα δώσει το πρώτο "ΟΚ"- το τελικό θα δοθεί από την Κεντρική Επιτροπή- αναμένεται να συνεδριάσει την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Το υπόλοιπο 20% θεωρείται προνομία του ίδιου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συμπεριλαμβανομένου του ψηφοδελτίου Επικρατείας, με την προσπάθειά του να επικεντρώνεται στο «κλείσιμο» ηχηρών ονομάτων που θα επιβεβαιώνουν το άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ και σε πρόσωπα που δεν ανήκουν στον κομματικό σωλήνα.

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε