Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Ακόμη ένα έργο πνοής για την Ημαθία, με την υπογραφή της σύμβασης του έργου κατασκευής του νέου Διοικητηρίου» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Ακόμη ένα έργο πνοής για την Ημαθία, με την υπογραφή της σύμβασης του έργου κατασκευής του νέου Διοικητηρίου»


Ο Υφυπουργός Οικονομικών και βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, δήλωσε: «Η υπογραφή της σύμβασης για το έργο της κατασκευής του νέου Διοικητηρίου στο οποίο θα στεγαστούν όλες οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό σταθμό μιας προσπάθειας που ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας.

Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής, στις 22 Δεκεμβρίου του 2020 με ιδιαίτερη χαρά και ηθική ικανοποίηση υπέγραψα την παραχώρηση των δύο ακινήτων του Δημοσίου, γεγονός που συνέβαλε στη σημερινή ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας με την υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του νέου Διοικητηρίου. Υπενθυμίζω ότι το 2016 είχε υποβληθεί αίτημα παραχώρησης από την Περιφέρεια, χωρίς όμως αυτό να γίνει αποδεκτό από την προηγούμενη κυβέρνηση.
Επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά ότι η πολιτική της πράξης και της ευθύνης είναι η δική μας επιλογή. Συνεχίζουμε να μιλάμε με έργα πνοής για την τοπική κοινωνία, στηρίζοντας έμπρακτα τον τόπο μας.
 
Θερμά συγχαρητήρια στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και στον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, γιατί ένα όνειρο για την Ημαθία γίνεται πραγματικότητα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες