Τάσος Μπαρτζώκας: Με νέα πρόταση για την τουριστική ανάπτυξη της Ημαθίας! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Τάσος Μπαρτζώκας: Με νέα πρόταση για την τουριστική ανάπτυξη της Ημαθίας!


Μια νέα πρόταση, για την τουριστική ανάπτυξη της Ημαθίας φέρνει ο Τάσος Μπαρτζώκας, η οποία έχει στον πυρήνα της, την καινοτομία και την πρακτική εφαρμογή.
Συγκεκριμένα, με δημοσιευμένο άρθρο του στο ηλεκτρονικό περιοδικό «ΠρΟΤΑση», προτείνει τη δημιουργία μιας ηλεκτρονικής εφαρμογής, η οποία θα επανασυστήσει στον ταξιδιώτη την τουριστική ταυτότητα της Ημαθίας, προσφέροντας του, όλο το απαραίτητο πλέγμα πληροφοριών για την πρόσβαση, τη διαμονή, τις πολιτιστικές, εμπορικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Μια ηλεκτρονική εφαρμογή, διαθέσιμη στο κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή, η οποία θα αφήσει στον ταξιδιώτη, το ψηφιακό αποτύπωμα της εμπειρίας της Ημαθίας, πριν καν αρχίσει το ταξίδι του.
Ο Βουλευτής επισημαίνει ότι η δημιουργία μιας τέτοιας πλατφόρμας δεν είναι καν αποτέλεσμα εξαιρετικής προσπάθειας, καθώς στο σύγχρονο περιβάλλον, οι περισσότερες παραγωγικές δραστηριότητες διαθέτουν εκ των προτέρων ψηφιακούς ιστότοπους, από τους οποίους η εν λόγω εφαρμογή θα μπορούσε να αντλήσει τα δεδομένα που χρειάζεται. Όπως τονίζει ο Τάσος Μπαρτζώκας, αυτό που χρειάζεται είναι η σύμπραξη, η κοινή αντίληψη και η συναίνεση στο να γίνει το μεγάλο, καινοτόμο βήμα, ώστε η Ημαθία να αναπτυχθεί οικονομικά, να ευημερήσουν οι πολίτες του τόπου.

Παρατίθεται το δημοσιευμένο άρθρο του Βουλευτή:
Τουριστική Ανάπτυξη στην Ημαθία- Ένα στοίχημα που μπορούμε να κερδίσουμε, εφαρμόζοντας καινοτομίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες