Τι θα συμβεί αν καταπιείτε τσίχλα και πότε μπορεί να γίνει επικίνδυνο;


Αν μασάτε τσίχλες, έχετε σίγουρα σκεφτεί έστω και μια φορά ότι πρέπει να απαλλαγείτε από αυτή, αλλά...  

 
δεν υπάρχει κανένας κάδος απορριμμάτων, ούτε ένα κομμάτι χαρτί στον ορίζοντα και την καταπίνετε.

Είναι κακό να καταπίνεις τσίχλα;

Η κατάποση ενός κομματιού τσίχλας κάθε τόσο δεν θα σας κάνει κακό. Αλλά δεν πρέπει να γίνει συνήθεια, καθώς μπορεί να γίνει επικίνδυνο.

Το κόμμι προερχόταν από τη ρητίνη των δέντρων.

Αυτές τις μέρες, ωστόσο, η τσίχλα είναι κατασκευασμένη από μια ουσία η οποία είναι σε μεγάλο βαθμό συνθετική, πράγμα που σημαίνει ότι δεν παρέχει καμία θρεπτική αξία και είναι μη αφομοιώσιμη, άρα το σώμα σας δεν μπορεί να τη διασπάσει όπως κάνει με άλλες τροφές.

Η τσίχλα μένει στο στομάχι σας;

Όχι. Θα έπρεπε να αντιμετωπίζετε κάποια άλλη ιατρική πάθηση, ώστε οτιδήποτε τρώτε να παραμένει στο σώμα σας. Μην ανησυχείτε λοιπόν: Η τσίχλα δεν μένει στο στομάχι σας για επτά χρόνια ή ακόμα και επτά ημέρες.

Αν έχετε καταπιεί ένα κομμάτι τσίχλας, θα βγει περίπου σε 40 ώρες αργότερα στα κόπρανα σας και επειδή δεν μπορεί να χωνευτεί, βγαίνει ολόκληρη.


Αυτό ακούγεται ανησυχητικό, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο ασυνήθιστο να καταπίνετε πράγματα που το σώμα σας δεν μπορεί να αφομοιώσει.

Οι ωμοί σπόροι, οι κόκκοι καλαμποκιού και η φλούδα της πιπεριάς είναι μόνο μερικές κοινές τροφές που συνήθως περνούν από το πεπτικό σας σύστημα σχετικά ανέγγιχτες.

Έτσι, εφόσον έχετε καταπιεί μόνο ένα κομμάτι τσίχλας, δεν χρειάζεται πραγματικά να ανησυχείτε

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε